13C UBT -diagnostiikkaanalysaattori H.pylori-tartunnalle

13C UBT -diagnostiikkaanalysaattori H.pylori-tartunnalle

13C UBT -diagnostiikkaanalysaattori H.pylori-infektiolle

Tuotetiedot

微信图片_20200706113121Helicobacter pylori (H.pylori) on eräänlainen bakteereja. Nämä bakteerit voivat päästä vartaloosi ja elää ruuansulatuksessa. Monien vuosien jälkeen ne voivat aiheuttaa haavaumia, joita kutsutaan haavaumiksi mahalaukun limakalvoon tai ohutsuolen yläosaan. Joillekin ihmisille infektio voi johtaa mahalaukun syöpään.


H. pylorienters kehosi, se hyökkää vatsan limakalvoon, joka yleensä suojaa hapolla, jota kehosi käyttää ruoan sulamiseen. Kun bakteerit ovat vahingoittaneet tarpeeksi, happo voi päästä limakalvon läpi, mikä johtaa haavaumiin. Ne voivat vuotaa, aiheuttaa infektioita tai estää ruokaa kulkemasta ruuansulatuksesi läpi.Voit saada hänet. pylorifrom ruokia, vettä tai astioita. Se on yleisempi maissa tai yhteisöissä, joissa ei ole puhdasta vettä tai hyviä viemärijärjestelmiä. Voit myös poimia bakteerit koskettamalla tartunnan saaneiden ihmisten sylkeä tai muita kehon nesteitä.


Oireet:

Stomach-Ulcer-Symptoms


DIAGNOOSI:

13c-ureahengitystesti on nopea diagnostinen toimenpide, jota käytetään tunnistamaan Helicobacter pylori, spiraalbakteerin aiheuttamat infektiot gastriittiin, mahahaavaan ja mahahaavatautiin. Se perustuu H. pylorin kykyyn muuttaa urea ammoniakkiksi ja hiilidioksidiksi. Urea-hengitystestejä suositellaan johtavan yhteiskunnan ohjeissa suositeltavimpana ei-invasiivisena valintana H. pylorin havaitsemiseksi ennen hoitoa ja sen jälkeen.

13-c-urea-breath-test-n

H-Pylori-Diagnostic-Reagent-Rapid-Test-C13-UBT-for-Infrared-Spectrometer


Hot Tags: 13c ubt-diagnostinen analysaattori h.pylori-tartunnalle, valmistajat, toimittajat, tehdas, tukkumyynti, ostaa, hinta, gastroenterologia, ilmainen näyte

Tutkimus

Saatat myös pitää