13c Ubt-testianalysaattori

13c Ubt-testianalysaattori

13c ubt-testianalysaattori 13c ubt-testi yhdessä ubt-testianalysaattorin kanssa on tarkistaa, onko vatsassa Helicobacter pylori -infektiota. Periaatteena on, että Helicobacter pylori sisältää ureaasia, joka voi hajottaa ureaa tuottamaan hiilidioksidia. Tarkastusprosessin avulla ...

Tuotetiedot

13c ubt-testianalysaattori


13c: n ubt-testi yhdessä ubt-testianalysaattorin kanssa on tarkistaa, onko vatsassa Helicobacter pylori -infektiota. Periaatteena on, että Helicobacter pylori sisältää ureaasia, joka voi hajottaa ureaa tuottamaan hiilidioksidia.


Tarkastusprosessin avulla potilas voi niellä kapselin tyhjään mahaan aamulla. Tämä kapseli on merkitty hiilellä 13 ja tarkista 30 minuutin kuluttua nielemisestä, onko hiili 13 -merkitty hiilidioksidi uloshengitetty.


Jos sen havaitaan olevan läsnä, vatsassa katsotaan olevan bakteeri-infektio; Jos tällä etiketillä merkittyä hiilidioksidia ei havaita, ota huomioon, että vatsassa ei ole Helicobacter pylori -infektiota. Tämä ratkaisu on tarkempi eikä aiheuta keholle suurta stimulaatiota.


13c-ubt-testin normaaliarvo on alle 4. 13c-hengitystesti on menetelmä, jota käytetään havaitsemaan Helicobacter pylori -infektio. Helicobacter pylori voi hajottaa ureaa ja tuottaa hiilidioksidia.
Richen 13c urea breath test analyzer


Hot Tags: 13c ubt-testianalysaattori, valmistajat, toimittajat, tehdas, tukku, ostaa, hinta, gastroenterologia, ilmainen näyte

Tutkimus

Saatat myös pitää