Rapid Ivd Diagnostic Hp Test

Rapid Ivd Diagnostic Hp Test

Nopea IVD -diagnostinen hp-testi H.pylori, yksinkertaistettuna hp: ksi, usein loisten parametreihin mahalaukun limakudoksessa, on useiden peptisten sairauksien, kuten kroonisen gastriitin ja mahahaavan, pääpatogeeninen tekijä ja patogeeni. Myös monia seulontamenetelmiä on suoritettu kliinisesti, ja kaikilla niistä on ...

Tuotetiedot

Rapid IVD -diagnostinen hp-testi

HP: ksi yksinkertaistettu H.pylori, usein loinen mahalaukun limakudoksen kudoksissa, on monien peptisten sairauksien, kuten kroonisen gastriitin ja mahahaavan, tärkein patogeeninen tekijä ja patogeeni. Myös monia seulontamenetelmiä on suoritettu kliinisesti, ja kaikilla niistä on puutteita, mutta nopea 13c ubt ivd -diagnostiikkatesti, joka vie vain yhden hengen, on kätevä ja nopea tarkistaa, ei-invasiivinen, koko vatsan havaitseminen ja korkea- tarkkuustarkastusaste.


Tee tämä testi ensin paasto-tilassa tai 2 tunnin syömisen jälkeen.


Nopeassa 13c: n ubt ivd -diagnoositestissä käytetään pääasiassa Helicobacter pyloria tuottamaan ureaasia, joka voi hajottaa oraalisen 13C-leimatun urean ammoniakiksi ja 13C-leimattuksi CO2: ksi, jonka instrumentti havaitsee, kun se hengittää ulos keuhkoihin.

Tarkastusprosessi:

1. Kun lääkärintarkastaja on pitänyt hengitystään viiden sekunnin ajan, poista pohjatyynyn korkki (ennen lääkkeen ottamista), hengitä pitkään, hengitä ulos keuhkoissa ilmaa niin paljon kuin mahdollista, puhaltakaa turvatyyny , sulje korkki tiukasti ja kerää ensimmäinen pussi hengitysnäytepussi ja täytä merkki.

2. Ota erityiset kapselit (merkitty hiilellä 13) lämpimällä vedellä.

3. Istu ja odota 30 minuuttia.

4. Poista näytepussin korkki (lääkkeen ottamisen jälkeen), puhalta suu suuhun, hengitä pitkään, hengitä ulos keuhkoja niin paljon kuin mahdollista, räjäytä ilmatyyny, sulje korkki tiukasti ja kerätä toinen uloshengitysnäytepussi. Täytä etiketti.

5. Laita kerätyn kaasun kaksi näytepussia erityiseen instrumenttiin analysointia varten.

6. Tulos riippuu pääasiassa lopullisesta suhteesta, alle neljä voidaan diagnosoida Helicobacter pylori -negatiiviseksi ja yli neljä Helicobacter pylori -positiiviseksi.Hot Tags: nopea ivd-diagnostinen hp-testi, valmistajat, toimittajat, tehdas, tukku, ostaa, hinta, gastroenterologia, ilmainen näyte

Tutkimus

Saatat myös pitää