Toimittajamyymälä 13c Ubt-pakkaus Helicobacter Pylorin tarkkaan havaitsemiseen

Toimittajamyymälä 13c Ubt-pakkaus Helicobacter Pylorin tarkkaan havaitsemiseen

Toimittajan myynti 13c: n ubt-pakkaus Helicobacter pylorin tarkkaan havaitsemiseksi Viime vuosina mahalaukutautien esiintyvyys on muuttunut yhä nuoremmaksi, ja myös keski-ikäisten potilaiden esiintyvyys on lisääntynyt vuosi vuodelta. Maailman terveysjärjestön mukaan Helicobacter pylori ...

Tuotetiedot

Toimittajan myynti 13c ubt-pakkaus Helicobacter pylorin tarkkaan havaitsemiseen


Viime vuosina mahasairauksien esiintyvyys on tullut yhä nuoremmaksi, ja myös keski-ikäisten potilaiden esiintyvyys on lisääntynyt vuosi vuodelta. Maailman terveysjärjestön mukaan Helicobacter pylori (HP) on yksi bakteereista, joilla on korkein infektioaste maailmassa.


Helicobacter pylori -infektio on tartuntatauti, ja ainoa selkeä infektiolähde on ihmiset. Helicobacter pylori voi tarttua suun kautta suuhun, ruokahalua suuhun ja ulosteen suun kautta. Suun kautta suun kautta tapahtuvaan siirtoon sisältyy epäsanitaarinen ruokinta, suuteleminen, aterioiden jakaminen jne .; maha-suun kautta tapahtuvalla leviämisellä tarkoitetaan veden ja ruoan saastumista tartunnan saaneen ihmisen maha-erityksillä tai oksenteella; uloste-suun kautta tapahtuvalla leviämisellä tarkoitetaan veden ja ruuan saastumista tartunnan saaneen ihmisen ulosteilla.


幽门螺杆菌感染途径oooooo

(Helicobacter pylori -infektio)


Monien Helicobacter pylori-havaitsemismenetelmien joukossa urean hengitystesti on paras ei-invasiivinen havaitsemismenetelmä. Se on kivuton, ei-invasiivinen, erittäin tarkka, helppo käyttää, se voi heijastaa HP-infektion tilaa koko vatsassa ja poistaa bakteerien polttoaineen jakautumisen vaikutuksen.


Suurimpien globaalien asiantuntijoiden yksimielisyys ja suuntaviivat uskovat, että UBT on paras diagnoosimenetelmä, jota voidaan käyttää HP-infektion diagnosointiin ja hävityshoidon jälkeiseen tarkasteluun.

MV共识 jpeg

MV共识要点1 jpeg


Richenin toimittaja 13c ubt -diagnoosijärjestelmä, sisältää 13c ubt pakkauksen ja 13c infrapunaspektrometrin.


Suuri tarkkuus (0,3 ‰), korkea luotettavuus. Helppo käyttää.Testiaika alle 3 minuuttia.

13c-ureahengitystesti sisältää happea sisältäviä aineita, joita on helpompi käyttää, jotka vähentävät väärien negatiivisten ja väärien positiivisten esiintyvyyttä ja varmistavat testitulosten tarkkuuden.


Tarkista hävittääksesi Helicobacter pylorin ja suojaa vatsasi!


Hot Tags: toimittajan myynti 13c ubt-pakkaus helicobacter pylorin tarkkaan havaitsemiseen, valmistajat, toimittajat, tehdas, tukkumyynti, osto, hinta, gastroenterologia, ilmainen näyte

Tutkimus

Saatat myös pitää