13 c Rapid Ubt Test Kit

13 c Rapid Ubt Test Kit

13 c nopeaa ubt-testipakettia 13 c-ureahengitystestipakkausta käytetään Helicobacter pylori (HP) -testiin. 13 c-urea-hengitystestipakkauksen edut: ● Ei-radioaktiivinen: Toisin kuin 14 C, se ei sisällä radioaktiivista ainetta, jota voidaan käyttää lapsille, raskaana oleville naisille ja ikääntyneille. ● Tarkkuus: Herkkyys 96%, spesifisyys ...

Tuotetiedot

13 c nopea ubt-testipakkaus


13 c-ureahengitystestipakkausta käytetään Helicobacter pylori (HP) -testien testaamiseen.


13 c-ureahengitystestipakkauksen edut:

● Ei-radioaktiivinen: Toisin kuin 14 C, se ei sisällä radioaktiivista ainetta, jota voidaan käyttää lapsille, raskaana oleville naisille ja iäkkäille ihmisille.

● Tarkkuus: Herkkyys 96%, spesifisyys 98%.

● Mukava: Ei-invasiivinen, toisin kuin perinteiset menetelmät: Endoskooppinen putken asettaminen, verikoe.

● Kätevä: Potilaiden täytyy vain hengittää ulos ja ottaa nestemäisiä lääkkeitä.

● Pika: Koko testi vain 30 minuuttia.


Klinikan sovellus:

Kaikki epäilyttävät HP-tartunnan saaneet ihmiset;

Kroonista gastriittia ja mahahaavaa sairastavien potilaiden yleisiä oireita ovat ylävatsan epämukavuus tai kipu syömisen jälkeen, johon usein liittyy muita ei-toivottuja oireita, kuten röyhtäily, hikka, vatsan turvotus, happo refluksi ja ruokahalun menetys.


Helicobacter pylori on tarttuva ja perheellinen. Jos lähellä olevia kollegoita, perheenjäseniä tai ystäviä on enemmän Helicobacter pylori -infektioita, voit tehdä aloitteen tarkistaaksesi.
Hot Tags: 13 c nopea ubt-testipakkaus, valmistajat, toimittajat, tehdas, tukkumyynti, ostaa, hinta, gastroenterologia, ilmainen näyte

Tutkimus

Saatat myös pitää