13C Ubt Hengitystesti

13C Ubt Hengitystesti

13C ubt-hengitystestipakkaus Nykyiset ei-invasiiviset menetelmät Hp: n diagnosoimiseksi sisältävät pääasiassa ureahengitystesti, ulosteantigeenitesti ja serologinen testi. Rutiininomaisia ​​serologisia testejä seerumin Hp-vasta-aine-IgG: n havaitsemiseksi, sen positiivinen ei välttämättä ole nykyinen infektio, ei voida käyttää ...

Tuotetiedot

13C ubt-hengitystestipakkaus


Nykyisiin ei-invasiivisiin Hp-diagnoosimenetelmiin sisältyy pääasiassa urea-hengitystesti, ulosteantigeenitesti ja serologinen testi. Rutiininomaisia ​​serologisia testejä seerumin Hp-vasta-aine-IgG: n havaitsemiseksi, sen positiivinen ei välttämättä ole nykyinen infektio, ei voida käyttää uudelleentarkastukseen hävityshoidon jälkeen, joten kliininen käyttö on rajoitettua.


Serologisia testejä lukuun ottamatta ainoat ei-invasiiviset diagnoosimenetelmät ovat ureahengitystesti ja ulosteantigeenitesti. Hp: n havaitsemiseksi tällä hetkellä käytetyn monoklonaalisen vasta-ainejakkaraantigeenitestin herkkyys ja spesifisyys ovat samanlaisia ​​kuin ureahengitystesti, mutta kliininen sovellus ei ole niin laajalle levinnyt kuin ureahengitystesti. Syynä voi olla, että sovellus ei ole kätevä ja ylennys ei riitä.


Maastricht-5-konsensus ehdotti, että 13C-urea-hengitystesti on paras menetelmä Hp-infektion diagnosoimiseksi, herkkyys ja spesifisyys ovat suuret;myös 14C-ureahengitystestiä suositellaan, koska se on halpaa, mutta se on radioaktiivinen, eikä sitä voida käyttää lapsilla ja raskaana olevilla naisilla. Siksi urean hengitystesti on tällä hetkellä yleisimmin käytetty kliinisesti ja suhteellisen tarkka havaitsemismenetelmä, mikä tarkoittaa, että sitä voidaan kutsua GG-arvoksi; kultastandardi GG-hinta; ei-invasiiviseen Hp-infektion diagnoosiin.


Etelä-Koreassa ilmoitetussa varmennustutkimuksessa väärien positiivisten havaitsemisaste reagenssin (ilman sitruunahappoa) asettaman kynnysarvon mukaan saavutti noin 30%, mikä vaikutti suuresti urean hengityskokeen uskottavuuteen GG-arvosana; standardi GG-tarjous; .


Richen 13C-urean hengitystesti on happamaksi määritelty kaava lisää H.pylori-ureaasiaktiivisuutta, estää ei-H.pylori-ureaasiaktiivisuutta, hidastaa mahalaukun tyhjentymistä, saa 13C-urea täysin kosketukseen H.pylorin kanssa ja ylittää H.pylorin fokusjakauman, parantaa tarkkuutta havaitsemisesta.


Hot Tags: 13c ubt hengitystestipakkaus, valmistajat, toimittajat, tehdas, tukku, ostaa, hinta, gastroenterologia, ilmainen näyte

Tutkimus

Saatat myös pitää