13c Ubt IVD -testipakkaus HP: lle

13c Ubt IVD -testipakkaus HP: lle

Potilailla, joilla on Helicobacter pylori -infektio, ei ehkä ole tyypillisiä oireita. Joillekin potilaille ilmenee hapan refluksi, närästys, röyhtäily, vatsan turvotus, mahavaivat ja suuhun liittyvä erikoinen maku. Helicobacter pylori -infektio on tärkeä tekijä, joka aiheuttaa kroonisen gastriitin ....

Tuotetiedot


Potilailla, joilla on Helicobacter pylori -infektio, ei ehkä ole tyypillisiä oireita. Joillekin potilaille ilmenee hapan refluksi, närästys, röyhtäily, vatsan turvotus, mahavaivat ja suuhun liittyvä erikoinen maku.

Helicobacter pylori -infektio on tärkeä tekijä, joka aiheuttaa kroonisen gastriitin. Aloitusprosessi on hidas ja tauti on helppo uusiutua. Sille on ominaista aiheuttaa mahalaukun limakalvovaurioita, jotka voidaan diagnosoida C13 -fffflaatiolla. Vakava Helicobacter pylori -infektio tai ennenaikainen hoito voi aiheuttaa maha- ja pohjukaissuolihaavoja, mikä on yksi mahalaukun syövän riskitekijöistä.


90% potilaista, joilla on Helicobacter pylori -infektio, voidaan hävittää hoidon jälkeen, mutta joillakin potilailla saattaa olla relapsit. Lisäksi kaikkien klinikan potilaiden ei tarvitse parantaa H. pyloria, ja sterilointiin on käytettävä kolmen- tai nelinkertaista hoitoa lääkäreiden ohjauksessa potilaan&# 39: n toiveiden, oireiden, sukuhistorian ja muun perusteella. tekijät. Kuten protonipumpun estäjien tai H2-reseptoriantagonistien ja kahden antibiootin käyttö.


Helicobacter pylori voi tarttua ihmiseltä toiselle, uloste suuhun, ja perheinfektiot ovat yleisempiä. Kun potilaat alkavat hävittää Hp-hoitoa, heidän on vaihdettava viipymättä astiat ja syömäpuikot, jaettava ateriat kotona ja vaihdettava myös hammasharjat, vesikupit, pyyhkeet jne.


Hot Tags: 13c ubt ivd testisarja hp: lle, valmistajat, toimittajat, tehdas, tukkumyynti, osta, hinta, gastroenterologia, ilmainen näyte

Tutkimus

You Might Also Like