13c Ubt-nopea hengitystesti HP: lle

13c Ubt-nopea hengitystesti HP: lle

13c: n ubt: n nopea hengitystesti hevosille. Helicobacter pylori -infektion pääasialliset syyt ovat jaetut astiat, uloste-suun kautta tapahtuva siirto, suun kautta suun kautta tapahtuva välitys ja ruokahalu. Koska Helicobacter pylori on mahaa kolonisoiva bakteeri, ihmiset ovat tällä hetkellä ainoa vahvistettu lähde ...

Tuotetiedot

13c ubt: n nopea hengitystesti hp: lle


Helicobacter pylori -infektion pääasiallisia syitä ovat jaetut astiat, uloste-suun kautta tapahtuva siirtyminen, suun kautta suun kautta tapahtuva siirtyminen ja ruokahalu. Koska Helicobacter pylori on mahaa kolonisoiva bakteeri, ihmiset ovat tällä hetkellä ainoa vahvistettu Helicobacter pylori-infektion lähde.


Ensimmäinen on jakaa astiat. Kun astioita ja syömäpuikkoja ei ole desinfioitu perusteellisesti ja levitetty toistuvasti, Helicobacter pylori -infektio on helppo aiheuttaa, kun monet ihmiset syövät yhdessä.


Toinen tyyppi on uloste-suun kautta tapahtuva siirto. Helicobacter pylori erittyy kehosta ulosteiden kautta saastuttamaan vesilähteitä, ja lopulta ihmiskeho nauttii sen aiheuttaen Helicobacter pylori -infektiota.


Kolmas tyyppi on suusanallisesti. Helicobacter pylori voidaan levittää suun sylkeen.


Neljäs tyyppi on ruokahalun leviäminen. Se kulkeutuu oireiden kautta potilaille, jotka ovat olleet alttiina Helicobacter pylorille, joka on myös tyypillinen leviämisreitti lapsille.


Richen tarjoaa 13c ubt-hengitystutkimuksen h.pylori-infektioon. 13c-ureahengitystesti, turvallinen ja ei-radioaktiivinen, voidaan käyttää vanhuksille, lapsille, raskaana oleville naisille h.pylori-diagnoosiin.Hot Tags: 13c ubt: n nopea hengitystesti hp: lle, valmistajat, toimittajat, tehdas, tukkumyynti, osta, hinta, gastroenterologia, ilmainen näyte

Tutkimus

Saatat myös pitää