13c Ubt-testipakkaus H.pylori-tartunnalle

13c Ubt-testipakkaus H.pylori-tartunnalle

13c ubt-testipakkaus h.pylori-tartunnalle. Helicobacter pylorin ja kroonisen gastriitin ja mahahaavan välinen suhde on ihmisille jo tuttu. Tutkimuksen syventyessä jotkut uudet tutkimustulokset paljastivat aluksi, että HP on myös erottamattomasti yhteydessä muihin sairauksiin. Maksan ...

Tuotetiedot

13c ubt-testipakkaus h.pylori-tartunnalle


Helicobacter pylorin ja kroonisen gastriitin ja mahahaavan suhde on ihmisille jo tuttua. Tutkimuksen syventyessä jotkut uudet tutkimustulokset paljastivat aluksi, että HP on myös erottamattomasti yhteydessä muihin sairauksiin. Maksan enkefalopatia (maksakooma) potilailla, joilla on maksakirroosi, liittyy usein kohonneeseen veren ammoniakkiin, ja HP ​​voi olla yksi GG-arvoista; syylliset GG-arvo; ammoniakin tuotannosta. Käytännössä on osoitettu, että HP: n hävittäminen voi parantaa klopatiaa ja on hyödyllinen enkefalopatian maksa-enkefaasin palauttavalle vaikutukselle. Asiantuntijat havaitsivat myös, että maksasyövän kudoksessa on eräänlainen bakteereja, jotka ovat hyvin samanlaisia ​​kuin HP.


HP: n patogeneesi:


1. HP&# 39: n flagellan liikkuvuus: HP luottaa flagellan liikkuvuuteen tunkeutuakseen limakalvokerrokseen ja päästäkseen maha-suolikanavan limakalvon pintaan.


2. Ureaasi: HP voi tuottaa suuren määrän ureaasia, jolla on korkea entsyymiaktiivisuus ja vaurioittaa mahalaukun limakalvojen epiteeliä immuunireittien kautta.


3. HP: n virulenssi: HP: n tartuntojen määrä väestössä on suhteellisen korkea, mutta se ei ole täysin verrannollinen kroonisen gastriitin ja mahahaavan esiintymiseen. Jotkut kuljettajat eivät sairastu. Tähän voi olla kaksi syytä, nimittäin HP&# 39: n virulenssin voimakkuus ja kehon&# 39 puolustuskyky.


On vahvistettu, että Helicobacter pylorin aiheuttama mahainfektio on gastriitin tärkein syy.HP: n havaitsemisaste aktiivisessa ja vakavassa gastriitissa on 90-100%. HP: n havaitsemisnopeus lapsilla, joilla on pohjukaissuolihaava, on noin 52,6% - 62,9%. Jos HP muuttuu negatiiviseksi, haavaumien uusiutumisaste on alhainen (alle 4%).


Richenin toimittaja 13c-ureahengitystesti ja 13c-infrapunaspektrometri h.pylori-infektion varalta, 13c ubt-testipakkauksen radioaktiivisuus, turvallinen ja nopea havaitseminen, sopii vanhuksille, lapsille ja raskaana oleville naisille.


Hot Tags: 13c ubt-testisarja h.pylori-tartunnalle, valmistajat, toimittajat, tehdas, tukkumyynti, ostaa, hinta, gastroenterologia, ilmainen näyte

Tutkimus

Saatat myös pitää