13c Ubt-testisarja H.pylorille

13c Ubt-testisarja H.pylorille

13c ubt-testipakkaus h.pylorille Helicobacter pylori -infektiota varten tulisi kiinnittää huomiota muiden infektioiden estämiseen, lääkkeiden vastaanottamiseen ja ärsyttävien ruokien välttämiseen. Helicobacter pylori on erityinen bakteereja, jotka voivat selviytyä ja lisääntyä ...

Tuotetiedot

13c ubt-testisarja h.pylorille


Helicobacter pylori -infektiossa tulee kiinnittää huomiota muiden tartunnan estämiseen, lääkityksen vastaanottamiseen ja ärsyttävän ruoan välttämiseen.


Helicobacter pylori on erityinen bakteerityyppi, joka voi selviytyä ja lisääntyä ihmisen vatsan voimakkaassa happamassa ympäristössä ja selviytyä mahalaukun mehussa pitkään aiheuttaen toistuvia mahalaukun limakalvojen infektioita, ja voi myös aiheuttaa kroonisia vatsavaivoja kuten gastriitti ja mahahaavat. sairaus.


Helicobacter pylori leviää pääasiassa suun ja suun kautta ja ulosteisiin. Potilaiden ei tulisi syödä tai suudella samalla pöydällä muiden ihmisten kanssa ja pestä kätensä usein estääksesi taudin leviämistä perheenjäsenille tai muille ihmisille.


Lisäksi Helicobacter pylori-infektion diagnoosi voidaan varmistaa 13c ubt-hengitystesteillä.


Richenin toimittajan 13c ubt-testipakkaus ja 13c-infrapunaspektrometri h.pylori-tartunnalle. 13c: n ubt-hengitystesti sisältää turvallisia, ei-radioaktiivisia, nopean havaitsemisen ominaisuuksia, jotka soveltuvat vanhuksille, lapsille ja raskaana oleville naisille.Hot Tags: 13c ubt-testisarja h.pylorille, valmistajat, toimittajat, tehdas, tukkumyynti, ostaa, hinta, gastroenterologia, ilmainen näyte

Tutkimus

Saatat myös pitää