13c Ubt-urea-hengitysreagenssi HP: lle

13c Ubt-urea-hengitysreagenssi HP: lle

13c: n ubt-ureahengitysreagenssi hp: lle Lääketieteellisissä tutkimuksissa on havaittu, että Helicobacter pylori on kroonisen gastriitin tärkein patogeeninen tekijä ja liittyy läheisesti peptisen haavauman puhkeamiseen, samoin kuin mahalaukun syöpään ja mahakasvaimiin. Maailman terveysjärjestö on selvästi huomauttanut, että ...

Tuotetiedot

13c ubt urea hengitysreagenssi hp: lle


Lääketieteellisissä tutkimuksissa on havaittu, että Helicobacter pylori on kroonisen gastriitin tärkein patogeeninen tekijä ja liittyy läheisesti peptisen haavauman puhkeamiseen, mahalaukun syöpään ja mahakasvaimiin. Maailman terveysjärjestö on selvästi huomauttanut, että Helicobacter pylori on ensimmäinen syöpää aiheuttava aine. Helicobacter pylori-tartunta tapahtuu pääasiassa suun kautta-suun kautta tai uloste-suun kautta, mukaan lukien juomavesi, ruoka, hampaat ja sylki. Helicobacter pylori-tartunnan lähde on pääasiassa ihmisistä ihmisiin, ihmisistä eläimiin (kissat, koirat, siat). Tällä hetkellä enemmän todisteita tukee perheessä esiintyvän tartunnan ilmaantuvaa ilmiötä, ja perheessä on korkea keskinäinen tartunta, joten perheen lapsilla on suuri riski Helicobacter pylori -infektioon.


Lasten gastriitissa on monia syitä, joista Helicobacter pylori -infektio on yksi tärkeimmistä syistä. Helicobacter pylori tarttuu enimmäkseen lapsuudessa. Saatuaan tartunnan, se kuljettaa bakteereja useita vuosikymmeniä, ja luonnollinen hävitysprosentti on alhainen. Lasten&# 39: n gastriitti ja mahahaava jätetään vanhempiensa huomioimatta usein epätyypillisten oireiden vuoksi. Kun lapsella on kliinisiä oireita, kuten vatsakipu, turvotusta, pantoteenihappoa, röyhtäilyä ja huonoa hengenvetoon, hänen on ensin pohdittava, onko kyse Helicobacter pylori -infektiosta.


Richen 13c: n ubt-testillä on korkea herkkyys ja spesifisyys, 13C-UBT: stä on tullut H. Pylorin diagnoosin kultainen standardi.


Hot Tags: 13c ubt urea hengitysreagenssi hp: lle, valmistajat, toimittajat, tehdas, tukkumyynti, osta, hinta, gastroenterologia, ilmainen näyte

Tutkimus

Saatat myös pitää