13c urea Breath Rapid reagenssi 75 mg

13c urea Breath Rapid reagenssi 75 mg

13c-urea hengittää nopeasti reagenssia 75 mg HP-diagnoosiin on monia menetelmiä. Ainoa havaitsemismenetelmä, jolla on suurin herkkyys ja spesifisyys (lähes 100%), on ureahengitystesti, joka on GG-arvo; kultastandardi GG-hinta; Hp-tartunnan tehon arvioimiseksi ja heijastaa ...

Tuotetiedot

13c urea hengittää nopeasti reagenssia 75 mg


HP-diagnoosiin on monia menetelmiä. Ainoa havaitsemismenetelmä, jolla on suurin herkkyys ja spesifisyys (lähes 100%), on ureahengitystesti, joka on GG-arvo; kultastandardi GG-hinta; Hp-infektion tehokkuuden arvioimiseksi ja heijastaa Hp-tartuntaa mahassa.13c ubt -nopea reagenssi on paras tapa havaita Hp-infektio mahassa. Sitä käytetään laajalti lapsilla ja raskaana olevilla naisilla, samoin kuin Hp: n diagnosointi ja Hp-hoidon vaikutuksen tarkistaminen ja seuranta.


Hiili-13-urean hengitystestien tarkastusalue:

Vasta diagnosoidut potilaat, joilla on dyspepsia; potilaat, jotka eivät halua tehdä gastroskopiaa; gastroskopia negatiivisella ureaasilla, mutta epäillään Hp-tartunnasta; Hp-hävityshoidon vaikutuksen seuranta; hiili-13 hengitystestaus voidaan suorittaa rutiininomaisissa fyysisissä tutkimuksissa.


Reagenssit hiili-13-ureahengitystestiin

Tuote on valkoisia hiukkasia, joihin liittyy oranssi ja hapan maku. Jotkut ihmiset kokevat sen olevan makea ja suolainen, ja maku on erilainen. Liukenee helposti veteen. Jokainen 5 g pullo sisältää 75 mg ureaa [13C], urean [13C] molekyylikaava: 13CO (NH2) 2, molekyylipaino: 61,06, ja sen kemiallinen nimi on karbamidi. Oraalinen urea [13C] imeytyy nopeasti, saavuttaa huipunsa 0,11 tunnissa ja puhdistuu nopeasti, munuaispuhdistumisnopeudella 0,617L.Kg-1H-1. Erittyminen tapahtuu pääasiassa virtsaan, ja ulosteista ja virtsaan erittyy 24 tunnin sisällä 65%. Hiili-isotooppeja on 12, 13 ja 14, joista 12 ja 13 ovat ydinstabiilisuuden elementtejä, jotka eivät ole radioaktiivisia, ja reagenssilla ei ole sivuvaikutuksia.


Hiili-13-ureahengitystesti Hp-toimintamenetelmän diagnosoimiseksi

Kerää GG-hinta; nolla minuutin GG-hinta; uloshengitysnäytteet

Oraalinen reagenssiliuos

Kerää GG-tarjous; 30 minuutin GG-hinta; uloshengitysnäyte

Täytä tarra

Ajoneuvon testaus


Hiili-13-ureahengityskokeen DOB-arvon ja Hp-määrän välinen suhde

Eri Hp-kannoilla on erilainen kyky ekspressoida ureaasia. Siksi hiili-13-urea-hengitystutkimuksen DOB-arvo voi myös olla erilainen, mutta suurin osa DOB-arvosta liittyy Hp-tiheyteen, gastriitin vakavuuteen ja gastriitin aktiivisuuteen.

Hot Tags: 13c urea hengittävä nopea reagenssi 75mg, valmistajat, toimittajat, tehdas, tukkumyynti, ostaa, hinta, gastroenterologia, ilmainen näyte

Tutkimus

Saatat myös pitää