13C ureahengitystesti Kit H.pylori Diagnosis (75 mg)

13C ureahengitystesti Kit H.pylori Diagnosis (75 mg)

13C ureahengitystesti Kit H. pylori diagnoosi. Ei-radioaktiivinen, ei-invasiivisia, myös lapsille, raskaana oleville naisille ja vanhuksille. Yksinkertainen ja nopea toiminta, Test aika alle 3 min.

Tuotetiedot

13C ureahengitystesti Kit H. pylori diagnoosi

Ei-radioaktiivinen, ei-invasiivisia, myös lapsille, raskaana oleville naisille ja vanhuksille

Yksinkertainen ja nopea toiminta, Test aika alle 3 min.

Gold Standard H. pylori diagnoosi


Golden sponsori European Helicobacter & Microbiota Study Group --- www.ehmsg.org

EHMSG.jpgKuvaus 13C ureahengitystesti

A person performing a H. pylori urea breath test. The inset shows what the H. pylori bacteria look like.

Helicobacter pylori (H. pylori) bakteerit ovat yleinen syy ruoansulatuskanavan sairauksia, kuten gastriitti (ärsytystä ja tulehdus vatsaontelon), mahahaava (haavaumat limakalvon mahalaukun, ohutsuolen tai ruokatorven), ja jopa vatsa syöpä myöhemmin elämässä.

13C ureahengitystesti käyttää kemiallisen reaktion havaitsemiseksi helikobakteeri bakteerit.

Testi sisältää kemiallisia kutsutaan ureaa, joka on kiinnitetty 13C hiiliatomiin. Bakteerit hajottavat ureaa vapauttaen hiili, joka on lopulta uloshengitysilman hengityksessä. Hengitystesti testataan sitten tarkistamassa 13C hiili.

Kuinka usein 13C UBT -testi?

Lääkäri neuvoo, milloin ja kuinka usein tämä testi.

Miksi tämä 13C UBT koe suoritetaan?

Ihmiset kokevat mahdollista haava oireita vaativat hoitoa lievittää näitä oireita ja estää komplikaatioita liittyviä haavaumia. Tämä testi auttaa lääkäriä määrittämään, jos Helikobakteeri aiheuttaa haavauma tai vatsaontelon ärsytys.

On tärkeää, että lääkärit tietää syyn haavauma, sillä se vaikuttaa hoidon he suosittelevat.

Lääkärit myös pyytää tätä testiä onko hoito H. pylori-infektio on onnistunut. Tässä tapauksessa testi tehdään yleensä vähintään 4 viikon kuluttua täyttämällä antibioottihoito.

Onko riskeistä ja varotoimista?

On hyvin pieni riski sivuvaikutuksia tai komplikaatioita tämän testin.

On olemassa kahdenlaisia H. pylori puhalluskoe: yksi käyttää 14C hiiliatomi, ja muut käyttää 13C hiiliatomin.

14C ureahengitystesti liittyy niellä tabletti sisältää pienen säteilyannoksen. Tätä testiä ei suositella, jos olet tai saatat olla raskaana, tai jos imetät. Koska säteilyn mukana, lapset ja vanhukset ei pitäisi olla tässä testissä.

13C ureahengitystesti ei ole radioaktiivinen ja ei haittaa millään tavalla. Sitä voidaan käyttää lapset ja raskaana olevat naiset, mutta on kalliimpi ja ole saatavilla kaikilla alueilla.

Mitä tapahtuu aikana 13C UBT testi?

Testi kestää noin 30 minuuttia.

  1. Ensimmäinen askel on ottaa näyte hengityksen puhaltamalla pussiin.

  2. Seuraavaksi joisitte reagenssin, joka sisältää urea kiinnittynyt 13C hiiliatomin.

  3. 30 min, te räjäyttää hengitystä toiseen pussiin. Saat tuloksen sisällä 2 min testauksen jälkeen kaksi näytettä 13C Infrared Spectrometer.

Miten minun tulisi valmistautua tähän 13C UBT testi?

Älä syö tai juo 2 tuntia ennen testiä.

Tietyt lääkkeet voivat häiritä testituloksia ja tulee välttää ennen testiä. Näitä ovat antibiootit, haavauma lääkkeitä, ja närästys kipulääkkeiden (mukaan lukien over-the-counter tuotteita).

Testitulosten on virheellinen, jos käytät (useimmat) antibiootteja tai lääkkeitä, jotka vähentävät mahahapon. Normaalisti lääkäri kehottaa sinua lopettamaan nämä lääkkeet missä tahansa 4 viikkoa ennen testiä.

Kerro lääkärille tai määrääjän kaikista reseptiä, over-the-counter (ilman reseptiä), ja kasviperäisiä lääkkeitä, käytät. Myös kerro heille mitään lääkitystä allergiat ja sairaudet, joita voi olla.

Kysy lääkäriltä tai apteekista onko sinun lopettaa tahansa lääkitys ennen testiä.

Mitä voin odottaa, kun 13C UBT testi?

Testin jälkeen voit palata tavanomaista toimintaa.

tulokset

Lab teknikot käyttävät 13C infrapunaspektrometri analysoida puhallusnäytettä. Löytäminen korkeampi hiilen näytteitä jälkeen juot reagenssin osoittaa, että H. pylori bakteereja mahassa. Lääkäri n kanssa vastaanottaa tulokset laboratoriosta.

Kysy lääkäriltä, kun voit odottaa testituloksia saataville.

A person performing a H. pylori urea breath test. The inset shows what the H. pylori bacteria look like.
Suorittava henkilö helikobakteeri ureahengitystesti. Insertti osoittaa mitä helikobakteeri bakteerit näyttävät.Hot Tags: 13C ureahengitystesti kitti H. pylori diagnoosi (75 mg), Helicobacter pylori testipakkauksen, hengityksen testipakkaus HP, 13C UBT sarja HP, UBT testireagenssina, ureahengitystestiä kit valmistajat, toimittajat, tehdas, tukku, ostaa, hinta , maha- ja ilmainen näyte

Tutkimus

Saatat myös pitää