13c urea-hengitystesti Ubt-sarja 50 mg

13c urea-hengitystesti Ubt-sarja 50 mg

13c-ureahengitystesti ubt-pakkaus 50 mg 13c-ureahengitystestiä käytetään pääasiassa Helicobacter pylorin tarkistamiseen. Tällä menetelmällä on nopeampi vaikutus, ja koska tämä aine on erittäin herkkä Helicobacter pylorille, tarkistuksessa ei juuri ole virheitä. Siksi tämä ilmaisumenetelmä on erittäin ...

Tuotetiedot

13c ureahengitystesti ubt-pakkaus 50 mg


13c-ureahengitystestiä käytetään pääasiassa Helicobacter pylorin tarkistamiseen. Tällä menetelmällä on nopeampi vaikutus, ja koska tämä aine on erittäin herkkä Helicobacter pylorille, tarkistuksessa ei juuri ole virheitä. Siksi tämä ilmaisumenetelmä on erittäin suosittu sairaaloissa.


Jos sinulla on ystävää, jolla on vatsavaivoja, lääkärit ja perheenjäsenet suosittelevat Helicobacter pylori -testiä. Helicobacter pylori tarkistetaan sairaalassa pääasiassa hiili-13-hengitystestillä. Jos et ymmärrä tätä sairautta, olet hyvin tuntematon tähän tutkimukseen. Jos haluat tietää lisätietoja tarkastuksesta, saatat myös tutustua seuraavaan sisältöön.



Hiili 13: n hengitystesti on testi, jossa käytetään hiiltä 13 erityisenä aineena kehon tarkistamiseksi Helicobacter pylori -infektion varalta. Helicobacter pylori -nimi on vatsan Helicobacter pylori, joka on ainoa mahassa selviytyvä mikro-organismi, mikä aiheuttaa myös vaikeuksia tutkinnassa ja hoidossa. Hiili-13-urean keksinnöllä Helicobacter pylorin tutkiminen tuli helpommaksi. hiili-13-urea on erittäin hyödyllinen aine fyysisten olosuhteiden kliinisessä tutkimuksessa.


Ystäville, jotka haluavat tarkistaa Helicobacter pylorin, hiili-13-urean hengitystesti on erittäin kätevä tarkastusmenetelmä.



Hot Tags: 13c urea hengitystesti ubt-pakkaus 50mg, valmistajat, toimittajat, tehdas, tukkumyynti, ostaa, hinta, gastroenterologia, ilmainen näyte

Tutkimus

Saatat myös pitää