13c ureahengitystesti

13c ureahengitystesti

13c-ureahengitystesti Useimpien potilaiden tartunnan jälkeen Helicobacter pylorilla heillä ei ole ilmeisiä spesifisiä oireita. Suurimmalla osalla heistä on oireita liittyvistä sairauksista. Jos heillä on krooninen gastriitti, heillä on vatsan turvotusta, ruokahaluttomuutta, pahoinvointia, oksentelua, happovirtausta, hikkaa jne. ...

Tuotetiedot

13c ureahengitystesti


Sen jälkeen kun suurin osa potilaista on saanut tartunnan Helicobacter pylorilla, heillä ei ole ilmeisiä spesifisiä oireita. Suurimmalla osalla heistä on oireita liittyvistä sairauksista. Jos heillä on krooninen gastriitti, heillä on vatsan turvotusta, ruokahaluttomuutta, pahoinvointia, oksentelua, happamat palautusjäähdytystä, hikkaa jne. Vaikeita kroonista gastriittipotilaita, joilla on Helicobacter pylori, on myös anemia ja laihtuminen.


Jos Helicobacter pylori -infektio johtaa peptisiin haavaumiin, potilaat kokevat säännöllisiä, rytmisiä ja kroonisia toistuvia epigastrisia kipuja, jotka voivat olla koliikkia, kipua tai jopa akupunktioita muistuttavaa tai palavaa kipua.


Kipujen lisäksi esiintyy myös oireita, kuten vatsan turvotus ja anoreksia. Kipu liittyy myös ruokavalioon. Jos mahalaukun syöpä esiintyy sen jälkeen, kun hän on saanut tartunnan Helicobacter pylorilla, potilaalla esiintyy silti pahanlaatuisiin kasvaimiin liittyviä oireita, ja etäpesäkkeisiin liittyvät oireet ilmestyvät myös etenemisvaiheen jälkeen.


Richen 13c-ureahengitystesti h.pylori-infektiodiagnoosiin. 13c ubt-testipakkaus turvallinen, ei-radioaktiivinen, nopea havaitseminen, sopii vanhuksille, lapsille ja raskaana oleville naisille.

Hot Tags: 13c-ureahengitystesti, valmistajat, toimittajat, tehdas, tukku, ostaa, hinta, gastroenterologia, ilmainen näyte

Tutkimus

Saatat myös pitää