Tehtaalla tarjota korkea tarkkuus 13c Ubt-diagnoosi H.pylori

Tehtaalla tarjota korkea tarkkuus 13c Ubt-diagnoosi H.pylori

Tehtaalla tarjotaan korkea tarkkuus 13c: n ubt-diagnoosi h.pylori Helicobacter pylori (H. pylori) -bakteerit ovat yleinen syy ruuansulatuskanavan sairauksiin, mukaan lukien gastriitti (mahalaukun seinämän ärsytys ja tulehdus), mahahaava (mahalaukun seinämän haavaumat, ohutsuolet) tai ruokatorve) ja ...

Tuotetiedot

Tehdas tarjoaa tarkan 13c ubt-diagnoosin h.pyloriHelicobacter pylori (H. pylori) -bakteerit ovat yleinen ruuansulatuskanavan sairauksien syy, mukaan lukien gastriitti (mahalaukun seinämän ärsytys ja tulehdus), mahahaava (mahalaukun seinämän, ohutsuolen tai ruokatorven haavaumat) ja jopa edistyneet mahalaukun syöpät. elämään.


Näitä bakteereja esiintyy kaikkialla maailmassa, mutta etenkin kehitysmaissa, joissa jopa 10% lapsista ja 80% aikuisista voi olla Helicobacter pylori -tartunnan saaneita - yleensä ilman oireita.


Vältä jokapäiväisessä elämässä bakteerien lisääntymistä, ja bakteerit pääsevät ihmiskehoon useiden kanavien, kuten ruoan, käsien, suun, ruokailuvälineiden ja muiden kanavien kautta; vatsassa on Helicobacter pylori, joka täydentää hyödyllisiä bakteereja, auttaa suojelemaan suolia ja vatsaa ja edistämään vatsaa. Kehon sulaminen voi myös estää bakteereja ja tulehduksia, auttaa ravitsemaan vatsaa ja suojaamaan vatsaa, sopii terveyden ylläpitämiseen.


Joten suosittele testi h.pylori-infektio on erittäin tärkeä sinulle ja perheellesi.

Richen 13c-ureahengitystestipakkaus on turvallinen, noninvasiivinen ja luotettava menetelmä H. pylori -infektion diagnosoimiseksi aikuisilla. Kuitenkin, testit osoittivat vaihtelevaa tarkkuutta lapsipopulaatiossa, etenkin nuorilla lapsilla.


Richen 13c -tuotteet (13c ureahengitystestipakkaus ja 13c infrapunaspektrometri) suojaavat terveyttäsi.

p201703171444550685157

Hot Tags: tehdas tarjoaa tarkan 13c ubt-diagnoosin h.pylori, valmistajat, toimittajat, tehdas, tukkumyynti, ostaa, hinta, gastroenterologia, ilmainen näyte

Tutkimus

Saatat myös pitää