Tarjoa myytävänä C13-ureahengitystesti H.pylori-infektiota

Tarjoa myytävänä C13-ureahengitystesti H.pylori-infektiota

Tarjoa myytävänä oleva C13-urea-hengitystesti h.pylori-infektiosta. People&# 39: n päivittäin puhuu autoritatiivisesti Helicobacter pylori -bakteerin havaitsemiseksi. Hiili-13-urearakeet, joissa on happama kaava, ovat kulta-standardia! Ei radioaktiivisuutta, nolla hajoamisaikaa, Richen heliforce 13c-ureahengitystesti on ...

Tuotetiedot

Tarjoa myytävänä C13-urea-hengitystesti h.pylori-tartunta

1

People&# 39: n päivittäinen puhe autoritatiivisesti puhuu Helicobacter pylorin havaitsemisesta. Hiili-13-urearakeet, joissa on happama kaava, ovat kulta-standardia! Ei radioaktiivisuutta, nolla hajoamisaikaa, Richen heliforce 13c-ureahengitystesti on oikein valinta vatsasi suojaamiseksi.


Jos haluat tietää onko sinulla Helicobacter pylori -infektio. Ei-invasiivisiin menetelmiin sisältyy gastroskopian lisäksi urea-hengitystesti, ulosteantigeenitesti ja serologinen testi. Heidän joukossaan hiili-13-hengitystesti on suositeltuin diagnoosimenetelmä. Ei tarvetta gastroskoopille, ei tarvitse intubaatiota, vain kahdella hengityksellä voidaan nopeasti ja tarkasti havaita, onko henkilöllä Helicobacter pylori -infektio.


Helicobacter pylori voi erittää ureaasia, joka voi hajottaa 13c-leimatun urean 13CO2: ksi ja NH3: ksi. Leimattu 13CO2 kiertää veressä ja lopulta poistuu hengityksestä keuhkojen läpi. Normaalien ihmisten vatsassa ei ole HP: tä, eikä heidän juodaan 13c-ureareagenssia hajoa. 13CO2 ei nouse merkittävästi, ja HP ​​positiivisten potilaiden mahassa hajoaa 13c-ureareagenssin, joten uloshengitetyn ilman 13co2 kasvaa merkittävästi. Lääkäri kerää kaasun 0 minuutissa ennen reagenssin ottamista, ja kerää uloshengitetyn ilman 30 minuuttia reagenssin ottamisen jälkeen, ja käyttää instrumenttia havaitsemaan muutokset 13co2: ssa kahdessa kaasunäytteessä sen määrittämiseksi, sisältävätkö ne Helicobacter pyloria.


Hiili 13 on vakaa isotooppi, ei tuota säteilyä ja on suhteellisen turvallinen. Tarvittaessa sitä voidaan käyttää kaikille ihmisille, mukaan lukien raskaana olevat naiset ja lapset, kun taas hiili-14-urean hengitystesti on radioaktiivinen, eikä sitä voida käyttää raskaana oleville naisille ja lapsille.


Kansainvälisesti yleinen tapa ottaa 13c urearakeita + sitruunahappoa ratkaisuna maailmassa, jaRichen 13c-ureahengitystesti sisältää happea, jota on helpompi käyttää, mikä vähentää väärien negatiivisten ja väärien positiivisten esiintyvyyttä,ja varmistaa testitulosten tarkkuus.

Hot Tags: tarjota c13-ureahengitystesti h.pylori-infektio myytävänä, valmistajat, toimittajat, tehdas, tukkumyynti, ostaa, hinta, gastroenterologia, ilmainen näyte

Tutkimus

Saatat myös pitää