Nopean diagnoosin Hp-testi

Nopean diagnoosin Hp-testi

Pikadiagnostiikka Hp-testi Nykyaikainen lääketiede kertoo, että mahahaavan, pohjukaissuolihaavan ja mahatulehduksen parantamiseksi on tärkeätä selvittää, onko Helicobacter pylori -infektiota. Kun Helicobacter pylori -infektio on havaittu, se on hävitettävä kokonaan. Nopea diagnoosi hp 13c ubt -testi on ...

Tuotetiedot

Nopean diagnoosin Hp-testi


Nykyaikainen lääketiede kertoo, että mahahaavan, pohjukaissuolihaavan ja mahatulehduksen parantamiseksi on tärkeätä selvittää, onko Helicobacter pylori -infektiota. Kun Helicobacter pylori -infektio on havaittu, se on hävitettävä kokonaan.


Nopea diagnoosi hp 13c ubt -testiä käytetään yleisesti ja herkempiä testejä Hp: n havaitsemiseksi. Sillä ei ole radioaktiivisuutta. Koska se on stabiili nuklidia, sillä ei ole vaurioita ihmiskehossa, ja sillä on korkea herkkyys ja spesifisyys. Se sopii paremmin raskaana oleville naisille ja lapsille.


Mitä hyötyä on 13c ubt hp -testistä?


Nopealla diagnoosilla hp 13c ubt -testillä on pääasiassa seuraavat edut:


1. Tarkastustulos on tarkempi

Näytettä pidetään huoneenlämpötilassa ja suojataan valolta 24 tunnin ajan vaikuttamatta tulokseen.


2. Tarkastusprosessi on turvallinen, yksinkertainen ja nopea

13c ubt-testi, ei-radioaktiivinen, ei vahingoita ihmiskehoa ja ympäristöä. Toimenpide on yksinkertainen ja tulokset ovat saatavana kolmessa minuutissa. Tutkittavan täytyy vain puhaltaa kaksi hengitystä, ja vaatimustenmukaisuus on hyvä.


3. Sopii monille ihmisille

13c ubt -tetsit sopivat kaiken ikäisille, mukaan lukien lapset, raskaana olevat naiset ja heikot vanhukset.


4. Erityinen reagenssikuppi, turvallinen ja kätevä.


5.Granular reagenssi, imeytyy nopeasti.

H-Pylori-Diagnostic-Reagent-Rapid-Test-C13-UBT-for-Infrared-Spectrometer

Hot Tags: nopea diagnoosi hp-testi, valmistajat, toimittajat, tehdas, tukku, ostaa, hinta, gastroenterologia, ilmainen näyte

Tutkimus

Saatat myös pitää