Nopea diagnoosi vatsa-HP-testi

Nopea diagnoosi vatsa-HP-testi

nopea diagnoosi mahalaukun hp-testi

Tuotetiedot

Nopea diagnoosi mahalaukun hp-testi

Richenin lääketiede toimittaa 13c-pikadiagnoosin hp-testin, joka sisältää turvallisen, myrkyttömän ja ei-radioaktiivisen, sopii lapsille, vanhuksille ja raskaana oleville naisille.


Mitkä ovat Helicobacter pylorin haitalliset vaikutukset

Helicobacter pylori on vatsassa yleinen kasvisto. Normaalin alueen sisällä sillä on vain vähän vaikutusta vartaloon ja sen voidaan jättää huomioimatta. Kun indeksiarvo ylittää tietyn arvon, sinun on kuitenkin kiinnitettävä siihen huomiota, mieluiten ammattikäsittelyn jälkeen bakteerien määrän hallitsemiseksi, muuten se aiheuttaa muita vaikeuksia vatsassa. Helicobacter pylorin tärkeimmät haitat ovat seuraavat:


Yksi on kroonisen gastriitin aiheuttaminen.


Toiseksi se voi aiheuttaa mahahaavoja.


Kolmas on mahalaukun syöpä.


Neljänneksi, se voi myös aiheuttaa hammaskarieksen ja tromboosin.Hiili-13-ureahengitystesti on ei-invasiivinen menetelmä, jota käytetään havaitsemaan Helicobacter pylori -infektio, ja sitä käytetään nykyään laajalti kliinisessä käytännössä. Tämä koe vaatii paaston tarkistuksen. Sen tarvitsee vain hengittää helposti ja mitata sitten hengityksen komponentit. Tarkkuus on erittäin korkea, erittäin yksinkertainen.

Hot Tags: nopea diagnoosi vatsa-HP-testi, valmistajat, toimittajat, tehdas, tukku, ostaa, hinta, gastroenterologia, ilmainen näyte

Tutkimus

Saatat myös pitää