Nopea diagnostiikka vatsavaivojen testissä

Nopea diagnostiikka vatsavaivojen testissä

Nopea diagnostiikka vatsavaivoissa Helicobacter pylori -infektio on tarttuva ja tarttuva vatsatauti. Se liittyy läheisesti moniin kroonisiin mahalaukun sairauksiin, mukaan lukien gastriitti, mahahaava, mahalaukun syöpä, lymfooma ja niin edelleen. Joten meidän on kiinnitettävä huomiota siihen, saako H.pylori ...

Tuotetiedot

Nopea diagnostiikka vatsavaivojen testissä


Helicobacter pylori -infektio on tarttuva ja tarttuva tauti vatsassa. Se liittyy läheisesti moniin kroonisiin mahalaukun sairauksiin, mukaan lukien gastriitti, mahahaava, mahalaukun syöpä, lymfooma ja niin edelleen.


Joten meidän on kiinnitettävä huomiota siihen, saako H.pylori-infektio. Nopea diagnostinen ubt-testi parantaa h.pylorin havaitsemisen tarkkuutta.


Potilailla, joilla on Helicobacter pylori, ei voi olla oireita, jos komplikaatioita ei ole. Suurimmalla osalla potilaista voi olla vaikea hengitys. Tietysti raskas hengitys voi johtua myös muista syistä. Muita potilaita kuin suun ja kurkun vaurioita ei kuitenkaan oteta huomioon.


Helicobacter pylorin havaitseminen tapahtuu pääasiassa hengitystestillä. 13c-nopeaa ubt-testiä käytetään nielemään hiili-13-leimattua ureaa potilaan vatsaan. Ureaasin hajoamisen jälkeen muodostuu hiili-13-leimattua hiilidioksidia. Havaitsemalla hiili-13: n määrä potilaan&# 39: n hengityksessä, voidaan havaita H.pylori-infektio. Tämä menetelmä on yksinkertainen, tehokas, kätevä ja vähemmän tuskallinen, ja se on tällä hetkellä yleisimmin käytetty menetelmä fyysisissä tutkimuksissa.


Richen toimittaa nopean diagnostisen ubt-testin h.pylori-tartunnalle. Se sisältää turvallisen, myrkyttömän ja säteilyttömän, ja sitä voidaan käyttää vanhuksille, lapsille ja raskaana oleville naisille.

Hot Tags: nopea diagnostiikka mahalaukun ubt-testi, valmistajat, toimittajat, tehdas, tukku, ostaa, hinta, gastroenterologia, ilmainen näyte

Tutkimus

You Might Also Like