Nopea H.pylori Ubt-testi

Nopea H.pylori Ubt-testi

13c ureahengitystestipakkaus

Tuotetiedot

Nopea H.pylori Ubt-testi

H.pylorilla ei ole mitään selviä oireita infektion varhaisessa vaiheessa, mutta kehossa on edelleen kolme oiretta, jotka voidaan löytää varovaisesti. Nopea H.pylori ubt-testi on hyvä valinta h.pylorin havaitsemiseksi.


1. Huono hengitys

Huonoon hengenvetoon on monia syitä. Monet ihmiset ajattelevat, että huono hengitys on suun ongelma. Itse asiassa yksi H.pylori-infektion varhaisista oireista on myös pahanhajuinen hengitys. H.pylori-infektion jälkeen se voi aiheuttaa ruoansulatushäiriöitä. Samanaikaisesti bakteerien tuottamien eritteiden haju voi päästä myös suun kautta. Jos huono hengenveto ilmaantuu yhtäkkiä, sitä tulee ottaa vakavasti.


2. ruoansulatushäiriöt

H.pylori-infektion varhaisessa vaiheessa monilla ihmisillä on ruoansulatushäiriöiden oireita, kuten turvotusta, epäsäännöllisiä ulosteita, epäsäännöllisiä suoliston liikkeitä jne., Ja jopa vatsahapon refluksi- ja närästysoireita. Koska nämä oireet ovat myös yleisiä, monet ihmiset eivät aiheuta valppautta.


3. laihdutus

H.pylori-tartunnan jälkeen ruoansulatusjärjestelmän ongelmista johtuen ihmiskeho ei saa tarpeeksi ravintoa ja tulee vähitellen ohuemmaksi. Joillakin potilailla on myös anemian oireita.


Elämässä, niin kauan kuin olet varovainen, löydät yllä olevat oireet. Jos olet saanut Helicobacter pylori -tartunnan, sinun on diagnosoitava ja hoidettava ajoissa.


Richen tarjonta 13c ubt: n nopea testiherkkyys ja spesifisyys ovat suhteellisen korkeat, jotta voidaan välttää mahdolliset vääriä positiivisia ja vääriä negatiivisia, joita voi esiintyä perinteisissä HP-diagnooseissa.


Hot Tags: nopea h.pylori ubt-testi, valmistajat, toimittajat, tehdas, tukkumyynti, ostaa, hinta, gastroenterologia, ilmainen näyte

Tutkimus

Saatat myös pitää