Nopeiden vatsavaivojen ubt-testi

Nopeiden vatsavaivojen ubt-testi

Nopea vatsataudin ubt-testi Richen toimittaa 13c ubt: n nopean testin vatsan hp-taudille. 13c ubt-pikatesti on yleinen menetelmä diagnosoida hp. Mahatauti H.pylori on tarttuva. Kun mahalaukun tartunta on H.pylori, se ei vain kärsi todennäköisemmin mahalaukun sairauksista, vaan myös ...

Tuotetiedot

Nopea vatsataudin ubt-testi


Richen toimittaa 13c ubt: n pikatestin mahalaukun hp-taudille. 13c ubt-pikatesti on yleinen menetelmä diagnosoida hp.


Mahatauti H.pylori on tarttuva. Kun mahalaukun tartunta on H.pylori, se ei vain kärsi todennäköisemmin mahalaukun sairauksista, mutta myös mahalaukun sairauksia esiintyy toistuvasti, mikä vaikuttaa vakavasti ruuansulatusjärjestelmän toimintaan ja terveyteen. H.pylori on myös tarttuva. Siksi, jos yhdellä perheen henkilöllä on tämä sairaus, muilla on suuri mahdollisuus saada tauti. Potilaiden, joilla on diagnosoitu H.pylori-infektio, tulee käyttää itsensä yksinään hoidon aikana. Pöytäastiat, koska H.pylorilla on tietty mahdollisuus kiinnittyä astiaan, kun muut käyttävät tätä astiastoa, se aiheuttaa Hp-tartunnan.


Kuinka estetään mahalaukun hp-taudin aiheuttama infektio jokapäiväisessä elämässämme?


H.pylori-tartunnan ehkäisy tapahtuu pääasiassa seuraavista kolmesta näkökulmasta:

Ensimmäinen näkökohta on, jos sitä on, Helicobacter pylori -infektio. Jos hätätilanne tai olosuhteet eivät salli, on parasta hävittää aktiivisesti Helicobacter pylori.

Toinen on Kiinnitä huomiota henkilökohtaiseen ruokahygieniaan. Pese kädet ennen ja jälkeen aterian, sitten astiat tulee desinfioida kokonaan.

Toisaalta, jos olosuhteet sallivat, voit ottaa käyttöön jaetun aterian järjestelmän.


Hot Tags: nopea mahalaukun sairauden ubt-testi, valmistajat, toimittajat, tehdas, tukku, ostaa, hinta, gastroenterologia, ilmainen näyte

Tutkimus

Saatat myös pitää