Toimittaja 13c Ubt Testi H.pylori

Toimittaja 13c Ubt Testi H.pylori

Toimittaja 13c ubt testi h.pylori Maailman terveysjärjestö raportoi, että lähes puolet äskettäin löydetty mahalaukun syöpiä vuosittain liittyvät Helicobacter pylori infektio, ja riski mahasyövän potilailla Helicobacter pylori infektio voi kasvaa 2-3 kertaa ....

Tuotetiedot

Toimittaja 13c ubt testi h.pylori


Maailman terveysjärjestö kertoo, että lähes puolet äskettäin löydetyistä mahasyövistä vuosittain liittyy Helicobacter pylori -infektioon, ja mahasyövän riski Helicobacter pylori -infektiota sairastavilla potilailla voi kasvaa 2-3 kertaa. Noin 63% tapauksista kehitysmaissa liittyvät Helicobacter pylori infektio.


Joillakin ihmisillä ei ehkä ole ilmeisiä oireita Helicobacter pylorin tartunnan jälkeen tai he eivät ehkä sairastu. Helicobacter pylori -infektion oireet vaihtelevat taudin sijainnin mukaan.

Varhaiset oireet:

Useimmilla potilailla ei ole oireita infektion alkuvaiheessa, ja joillakin voi olla akuutin gastriitin oireita, kuten vatsakipua, turvotusta, pahoinvointia, oksentelua ja ruokahaluttomuutta.

Tyypillisiä oireita:

Potilaalla on krooninen vatsakipu, täyteys, huonovointisuus, happamat röyhtäykset, röyhtäily, aamu pahoinvointi ja muut ruoansulatuskanavan oireet, mikä viittaa siihen, että Helicobacter pylori -infektio aiheuttaa mahalaukun limakalvon tulehduksellisia muutoksia eli kroonista gastriittia.


Richen 13c urea hengenvetoon testi on hyvä menetelmä h.pylori infektio diagnoosi. 13c ubt testi ei ole radioaktiivisuutta, turvallinen ja nopea havaitseminen ominaisuuksia, voidaan käyttää vanhukset, lapset ja raskaana olevat naiset.

Hot Tags: toimittaja 13c ubt testi h.pylori, valmistajat, toimittajat, tehdas, tukku-, ostaa, hinta, gastroenterologia, ilmainen näyte

Tutkimus

Saatat myös pitää