Tarjoa 13c Ubt IVD -testesarja

Tarjoa 13c Ubt IVD -testesarja

Tarjonta 13c ubt IVD -testipakkaus Tutkimukset ovat osoittaneet, että Helicobacter pylori asuu ihmisen vatsan pylorossa ja on yksi yleisimmistä bakteeripatogeeneistä. Tämä bakteeri-infektio aiheuttaa ensin kroonisen gastriitin ja aiheuttaa mahahaavan ja mahalaukun atrofian. Vakavissa tapauksissa se voi ...

Tuotetiedot

Toimita 13c ubt IVD -testipakkaus


Tutkimukset ovat osoittaneet, että Helicobacter pylori asuu ihmisen vatsan pylorossa ja on yksi yleisimmistä bakteeripatogeeneistä. Tämä bakteeri-infektio aiheuttaa ensin kroonisen gastriitin ja aiheuttaa mahahaavan ja mahalaukun atrofian. Vakavissa tapauksissa se voi kehittyä mahalaukun syöpään.


Tilastojen mukaan ihmisillä, jotka ovat ensimmäisen kerran saaneet Helicobacter pylori -taudin aikaisemmassa iässä, on enemmän atrofista gastriittia ja mahalaukun syöpää. Helicobacter pylori -infektiolla on samansuuntainen suhde mahasyövän kuolleisuuteen. Helicobacter pylori on loistaudin mahalaukun limakalvossa. 67 - 80% mahahaavoista ja 95% pohjukaissuolihaavoista on Helicobacter pylorin aiheuttamia.


Kroonista gastriittia ja ruuansulatuksessa esiintyviä haavaumia sairastavien potilaiden yleisiä oireita ovat epämukavuus tai ylävatsan kipu syömisen jälkeen, ja siihen liittyy usein muita ei-toivottuja oireita, kuten röyhtäily, hikka, turvotus, happo refluksi ja ruokahalun menetys.


Asiantuntijat uskovat, että Helicobacter pylori -infektion varhaisella havainnoinnilla ja antibioottien oikea-aikaisella ja tehokkaalla käytöllä tappaakseen Helicobacter pylori -taudin on suuri merkitys mahalaukun syövän ehkäisyssä ja torjunnassa.


Richen toimittaa 13c: n ubt-testisarjan h.pylori-infektion diagnoosiksi, turvalliseksi ja myrkyttömäksi, nopeaksi havaitsemiseksi, ei radioaktiivisuutta. Niitä voivat käyttää vanhukset, lapset ja raskaana olevat naiset.


Hot Tags: tarjonta 13c ubt ivd -testipakkaus, valmistajat, toimittajat, tehdas, tukkumyynti, ostaa, hinta, gastroenterologia, ilmainen näyte

Tutkimus

Saatat myös pitää