Yleisin tapa havaita vatsa Helicobacter Pylori

Yleisin tapa havaita vatsa Helicobacter Pylori

Yleisin tapa havaita Helicobacter pylori

Tuotetiedot


13C on ei-radioaktiivinen isotooppi, jota voidaan käyttää turvallisesti toistuviin kokeisiin, joita vaaditaan usein kliinisessä käytännössä, ja H-pyloriinfektioiden havaitsemiseksi hedelmällisessä iässä olevissa lapsissa ja naisissa.

P-infectHelicob-enHD-AR1


Lisäksi 13C-urea on ollut laajimmin käytetty substraatti metodologisissa tutkimuksissa, jotka on suoritettu tällaisen diagnoositestin validoimiseksi. Toinen stabiilin isotoopin käytön etu on, että hengitysnäytteet voidaan lähettää postitse tai kuriirilla etäanalyysikeskuksiin, mikä edistää testin jakamista, joka voidaan suorittaa jopa kotona, jos potilaat valitaan ja ohjataan asianmukaisesti.


Urea C-13 on radioleimattu ureamolekyyli, jota käytetään Heliobacter pylorin aiheuttamien mahahaavojen diagnosointiin. H. pylorin läsnä ollessa urea C-13 metaboloituu ureaasin avulla tuottaen ammoniakkia ja 13c-hiilidioksidia mahan epiteelin ja ontelon välisessä rajapinnassa. Radioaktiivinen hiilidioksidi imeytyy vereen ja se havaitaan hengitettynä hengityksessä.


13C-UBT on yksinkertainen ja vaaraton määritys, joka vaatii vain muutamia varotoimenpiteitä tarkkojen tulosten saamiseksi.

H-Pylori-Diagnostic-Reagent-Rapid-Test-C13-UBT-for-Infrared-Spectrometer


Richen-tuotteet ja ureahengitystesti estetty20200616164552ed81845a1c69420c9229e6fc8563f268
Hot Tags: yleisin tapa havaita vatsa helicobacter pylori, valmistajat, toimittajat, tehdas, tukku, ostaa, hinta, gastroenterologia, ilmainen näyte

Tutkimus

Saatat myös pitää