Beijing Richen-Force Science & Technology Co, Ltd perustettiin heinäkuussa 2002. Sen tehtävänä on "kehittää kansallista lääketieteellistä teknologiaa ja palvella koko ihmiskunnan hyvinvoinnille", olemme erikoistuneet tuotekehitykseen, valmistukseen, markkinointiin ja asiakkaisiin palvelu huipputekniikan lääketieteellisten laitteiden Gastroenterology alalla yli 10 vuotta. Nyt Pekingin pääkonttimme lisäksi meillä on Richen-konserniin perustettu T & K-keskuksen ja tuotantobaseenitoiminta Pekingissä, Guangzhoussa ja Taizhou, ja samalla olemme perustaneet tytäryhtiöidemme Italiassa ja Yhdysvalloissa. Tähän asti 13C-UBT -tuotteitamme on viety yli 60 maahan, ja meillä on yli 2000 asiakasta globaaleilla markkinoilla.


13C-UBT-diagnostiikkatuotteitamme (13C Urea-hengityssuodatestit ja 13C-infrapunaspektrometrit) on kehitetty vuodesta 2004, ja ne sisältävät ei-invasiivisia, kivuttomia, turvallisia ja helppokäyttöisiä. Korkean herkkyyden ja spesifisyyden vuoksi 13C-UBT on tullut kultainen standardi H. Pylori -diagnoosista täysin kansainvälisten käsitteiden mukaisesti. Yli kymmenen vuoden kehityksen ansiosta käsite "Vain hengittää ja sitten diagnosoida tautit" on juurtunut ihmisten mieleen. Richen-konserni omistaa nyt 70 prosenttia Kiinan markkinaosuudesta, minkä ansiosta se on yksi maailman kilpailukykyisimmistä 13C-UBT-teknologian yrityksistä.


Vuonna 2015 eurooppalainen Helicobacter and Microbiota -tutkimusryhmä www.ehmsg.org nimitti Richenin Golden Sponsoriksi 13C Urean hengitystestituotteille, koska Richen Group on saavuttanut suurta panostaan Helicobacter Pylori Diagnosis -kenttään.


logo-ehmsg.png

www.ehmsg.org