13c ubt -diagnoosilaite näytettiin Koreassa MBC

- Aug 20, 2020-

Helicobacter pylori on erittäin tuhoisa patogeeni suolistossa ja vatsassa. Kun Helicobacter pylori on tarttunut, vatsa loukkaantuu vakavammin, ja siihen liittyvät sairaudet näkyvät helposti. Myös mahasyöpään sairastumisen todennäköisyys kasvaa. Se on kolme tai neljä kertaa enemmän kuin tavallisilla ihmisillä. Sitä ajatellen se tuntuu silti kamalalta. Tärkeintä on, että Helicobacter pylori -tartunnan jälkeen keholla ei ole paljon reaktiota. Tällaiselle kauhealle Helicobacter pylorille olemme enemmän huolissamme siitä, onko se tarttuva.


Kyllä! Helicobacter pylori on erittäin tarttuva.


Se voidaan lähettää käsien, epäpuhtaan ruoan ja epäpuhtaiden astiaiden kautta. Jos perheenjäsenet jakavat astioita, he voivat saada tartunnan yhdessä, ja ne voivat levitä myös ulosteiden kautta. Päivittäisen ruokavalion tulisi kehittää hyviä hygieniatottumuksia infektioiden ehkäisemiseksi. Jos perheenjäsenillä on Helicobacter pylori - tartunta, heidän tulee jakaa ateria.


Äskettäin Korean MBC-ohjelmassa HEALTHY LIFE, he näyttivät 13c ubt -testisarjamme ja 13c-diagnoosin lääkinnällinen laite, selittivät H.pylori-infektion vaarat ja kehottivat yleisöä tarkistamaan sen mahdollisimman pian.


201905311543423563328

13c ubt kit