Miten tehokkaasti välttää H.pylori-infektio?

- Aug 06, 2020-

Miten tehokkaasti välttää H.pylori-infektio?


1. Vältä Helicobacter pylori -rypäleinfektiosta


Helicobacter pylorin ehkäisemiseksi on vältettävä Helicobacter pylori - klusteri- infektioita perheissä. On selvää, että Helicobacter pylori -infektiolla on taipumus perheen kokoontumiseen. Lisäksi vanhemmat saavat todennäköisemmin tartunnan lapsistaan, ja Helicobacter pylori -tartunnan saaneiden toivotaan tekevän aktiivisesti hyvää työtä tartuntojen ehkäisemiseksi perheissään.


2. Suun terveyttä on ylläpidettävä


Miten estää Helicobacter pylori päivittäin? On raportoitu, että ihmisillä, joilla on Helicobacter pylori - infektio, on yleensä suun kautta otettavia ongelmia, kuten pahanhajuinen hengitys. Siksi on välttämätöntä, että ihmiset, joilla on negatiivinen Helicobacter pylori -infektio, ylläpitävät suun terveyttä. Tämä on loinut perustan Helicobacter pylorin ehkäisylle tulevaisuudessa.


Richen toimittaja 13c ubt testisarja on hyvä menetelmä h.pylori diagnoosi.please click tästä lisätietoja.


3. Helicobacter pylorin ehkäisyä ei saa syödä raakana


Tutkimukset ovat vahvistaneet, että Helicobacter pylori voi selviytyä vesijohtovedessä 4-10 päivää ja jokivedessä jopa 3 vuotta. Siksi yksi tärkeimmistä kohdista Helicobacter pylorin ehkäisemiseksi on, että se ei sovellu juomaan raakavettä, ei syömään raakaa.


4. Astiat ja välineet on desinfioitava säännöllisesti


Astioita ja astioita säännöllisesti desinfioinnin lisäksi myös vaikeasti naarmuuntuneet astiat on säännöllisesti poistettava ja vaihdettava. Erityisesti lasten ja vanhusten, joilla on heikompi fysiikka, tulisi yrittää käyttää ruostumattomasta teräksestä valmistettuja astioita, jotka voidaan steriloida korkealla lämpötilalla, jotta sairaudet eivät vaikuttaisi heidän terveyteensä.


5. Yritä jakaa ateriat