Richen-ryhmän avoin kilpailu EHMSG: n kanssa noin 13c ubt-testi

- Jul 28, 2020-

1. Richen-ryhmän avoin kilpailu

1. RICHEN-RYHMÄN AVOIN KILPAILU helikobakteeripylorian ja suoliston imeytymishäiriöiden tutkimuksen alalla 2020-2021.

Richen-ryhmä käynnistää kaikkien aikojen ensimmäisen tutkimuskilpailun yhdessä EHMSG: n kanssa.

Vuodesta 2015 lähtien Richen-ryhmä on tukenut eurooppalaista Helicobacter&-vahvistinta; Microbiota Study Group (EHMSG) platina-sponsorina. Eurooppalainen Helicobacter&-vahvistin; Microbiota Study Group (EHMSG) perustettiin vuonna 1987 Helicobacter-tienraivaajien yhteistyön ansiosta, jotka loivat verkostoja omiin maihinsa ja edustavat nyt kansallisia verkostojaan eurooppalaisessa tutkimusryhmässä. Tämä monialainen ryhmä koostuu yhdestä edustajasta useimmista Euroopan unionin maista, ja se järjestää vuosittain työpajan eri maassa.


Richen-ryhmä käynnistää kaikkien aikojen ensimmäisen tutkimuskilpailun, jonka tarkoituksena on kannustaa ja tukea varhaisen uran lääketieteellisiä tutkijoita suorittamaan tutkimuksia ja tuottamaan tuloksia vuoden kuluessa, jolloin he voivat hakea entistä merkittävämpää kilpailurahaa.


Richen13C-UBT-diagnostiikkatuotteita (13C ureanhengitystestisarjoja ja 13C infrapunaspektrometrejä) on kehitetty vuodesta 2004 lähtien, ja ne sisältävät invasiivisia, kivuttomia, turvallisia ja helppokäyttöisiä. Suuren herkkyyden ja spesifisyyden vuoksi 13C-UBT: stä on tullut H. Pylorin diagnoosin kultainen standardi, täysin kansainvälisten käsitteiden mukaisesti. Yli kymmenen vuoden kehitystyön kautta ”ota vain henkeä ja diagnosoi sitten sairaudet” on juurtunut ihmisten mieleen. Richen Group omistaa nyt 70% markkinaosuudesta Kiinassa, mikä tekee siitä yhden maailman kilpailukykyisimmistä 13C-UBT Technology -yrityksistä.


Vuonna 2015 European Helicobacter and Microbiota Study Group (www.ehmsg.org) nimitti Richenin sertifioiduksi kumppaniksi 13C Urea -hengitystuotteille, koska Richen Group on saavuttanut suuren panoksen Helicobacter Pylori -diagnoosikentällä globaaleilla markkinoilla.


Lisätietoja napsauttamalla kuvan alla.

微信图片_20200728093157