Toinen itämainen konferenssi ruoansulatuskanavan endoskopia järjestetään Shanghaissa

- Jul 29, 2020-

第二届东方消化内经会议


"Toinen itämainen ruoansulatuskanavan endoskopia akateeminen konferenssi ja 2020 Shanghain kapselit", jota sponsoroivat Shanghain lääketieteellinen yhdistys, Shanghain lääketieteellisen yhdistyksen ruoansulatuskanavan endoskopiaosasto, Kiinan lääketieteellisen yhdistyksen ruoansulatuskanavan endoskopiaosasto ja Kiinan lääketieteellisen yhdistyksen endoskopialääkärin koulutusakatemia, kapselin endoskopia-yhteistyöryhmän vuosikokous ruoansulatuskanavan endoskopiahaarasta , Changhai Ruoansulatussairaus ja ruoansulatuskanavan endoskopiaviikko, Kansallinen kliininen ruoansulatuskanavan lääketieteellisen tutkimuskeskuksen työkonferenssi, Kolmas Kiinan interventionaalinen ultraääni endoskopia akateeminen "konferenssi" pidetään Shanghain kansainvälisessä kongressikeskuksessa 4.-6.9.2020.


Tässä konferenssissa Richen Group perusti Helicobacter pylori -erityissatelliittikonferenssit HP Forumiin ja Ohutsuolen kapselin endoskopia-alafoorumeille sekä lääkäreiden koulutustoimintaa kapselin tähtäysoperaatioon ja kuvanlukuun.


Richen 13C-UBT Diagnostic Products (13C Urea Breath Test Kits ja 13C Infrared Spectrometers) on kehitetty vuodesta 2004 lähtien, ja ne sisältävät ei-invasiivisia, kivuttomia, turvallisia ja helppokäyttöisiä. Korkean herkkyyden ja spesifisyyden vuoksi 13C-UBT: stä on tullut H. Pylori -diagnoosin kultainen standardi, täysin kansainvälisten käsitteiden mukaisesti. Yli kymmenen vuoden kehityksen kautta käsite "Hengitä syvään ja diagnosoi sitten sairaudet" on juurtunut ihmisten mieliin. Richen Group omistaa nyt 70 prosenttia Kiinan markkinaosuutta, minkä vuoksi siitä tulee yksi maailman kilpailukykyisimmistä 13C-UBT Technologyn yrityksistä.