Seitsemäs 301 terveydenhuollon alafoorumi diagnoosista h.pylori pidettiin vuonna 2020

- Jul 28, 2020-

Seitsemäs 301 On Health -alaryhmä diagnoosista h.pylori pidettiin 14. kesäkuuta 2020.


Tämän konferenssin isännöivät Kansan vapautusarmeijan yleissairaala ja Kiinan lääketieteellisen yhdistyksen terveyshallinto. Ja kutsui kahden akatemian akateemikot, yli sata kuuluisaa lääketieteen asiantuntijaa ja terveydenhuollon asiantuntijoita opettamaan kansainvälistä terveydenhuollon huipputekniikkaa.


Äskettäin päättyneessä terveystarkastuskeskuksen johtajien vaihtofoorumissa Richen Group kutsui Guangxin lääketieteellisen yliopiston ensimmäisen sidossairaalan gastroenterologian osaston johtajan professori Jiang Haixingin jakamaan GG-tarjouksia; Helicobacter pylorin diagnoosin ja hoidon uusin tulkinta menetelmät" ;.

301论健美图

Alla on kohokohtia Helicobacter pylori -infektion hoidosta :


● 13c ubt on paras ei-invasiivinen diagnoosimenetelmä Helicobacter pylorille. Se on erittäin tarkka ja helppo käyttää. Se voi voittaa bakteerien polttovälien jakautumisen eron ja välttää biopsia-aineiden vaikutuksen. Diagnostinen herkkyys ja spesifisyys ovat molemmat> 95%. Hyvin luotettava


● Sitruunahapolla happamaksi muutettu kaava 13c ubt voi lisätä Helicobacter pylori -ureaasiaktiivisuutta, vähentää ei-Helicobacter pylori -ureaasiaktiivisuutta, hidastaa mahalaukun tyhjenemistä ja saada 13c-urea täysin kosketuksiin bakteerien kanssa. Vähennä väärien negatiivisten ja väärien positiivisten esiintyvyyttä ja paranna havaitsemisen tarkkuutta.

● Hp-tunnistuksen vakauden varmistamiseksi 13c-hengitysilmaisinta on ohjattava ja hallittava säännöllisesti. Richen-ryhmän laadunvalvontatuotteet ovat auktoriteettisten organisaatioiden sertifioimia, ja ne voivat tehokkaasti ja luotettavasti arvioida laitteen suorituskyvyn.


● Ruotsalaisessa tutkimuksessa todettiin, että radion käyttäjän aiheuttama pitkäaikainen säteilyn kertyminen14c urean hengitystesti johti liialliseen 14c pitoisuuteen hiuksissa ja virtsassa. Pitkäaikainen käyttö on mahdollisesti haitallista ihmiskeholle eikä sovellu raskaana oleville naisille ja lapsille.

14c 危害讲解