13c Ubt-diagnoosijärjestelmä Italiassa

- Jul 22, 2020-

13c ubt diagnoosijärjestelmä h.pylori infektio. Kuten kaikki tiedämme, h.pylori-infektio lisääntyy voimakkaasti. Se voi aiheuttaa vatsasyöpää.


1.Helicobacter pylori -infektion tärkeimmät oireet ovat ruoansulatuskanavan epämukavuus, joka ilmenee vatsakipuna, närästyksenä, happamana refluksina ja pahanhajuisena hengityksenä.


2. Helicobacter pylori voi aiheuttaa gastriittia ja mahahaavoja.

vahingoittaa mahalaukun limakalvoa, ylävatsan epämukavuuden ilmenemismuotoja, vatsan täyteyttä, kipua, happamaa refluksia, röyhtäystä, pahoinvointia, oksentelua ja muita toistuvia hyökkäyksiä.


3. Se voi myös aiheuttaa mahasyöpää.


4. Helicobacter pylori on erittäin tarttuva, ja infektioiden määrä on korkea, ja se voi levitä suun, ulosteiden ja epäpuhtaiden astioiden kautta.


Richen toimittaa 13c ubt -testin ja 13c-diagnoosijärjestelmän h.pylori-infektion havaitsemiseksi. 13c ubt testisarja, jossa on turvallinen, myrkytön ja radioaktiivinen, sopii vanhuksille, lapsille ja raskaana oleville naisille.


Richen 13c ubt -diagnoosijärjestelmä asennettiin Italiaan kliinisesti. He saivat mielellään pienen vatsan muotoisen lahjan Richeniltä.

13c ubt kit in clinical