13c Ubt-paketti lasten H.pylori -infektioon

- Aug 03, 2020-

Viime vuosina H.pylori-infektion seulonta ja hoito on tullut yhä suositummaksi.

Kehitysmaissa suurin osa H.pylori-infektiosta kärsivistä henkilöistä hankitaan lapsuudessa, mikä tarkoittaa, että aikuisilla, joille on testattu H.pylori-infektio useilla menetelmillä, suurin osa heistä on saanut H.pylori-tartunnan lapsuudessa.


Kuinka vähentää H.pylori-infektion riskiä lapsilla ja lisätä sen spontaanin puhdistuman määrää?


1. Kehitä hyvät hygieniatavat. Tällä hetkellä uskotaan, että H.pylori -infektio saadaan pääasiassa GG: n kautta; reitti ja&"uloste-oraalinen GG"; reitti. Lapset' s Helicobacter pylori -infektio syntyy pääasiassa aikuisten tai yhdessä perheessä asuvien lasten keskinäisen tartunnan välityksellä, ja lapsille on maksettava koulutus. Kehitä hyvät hygieniatavat (kuten käsien pesu ennen ateriaa ja sen jälkeen) ja vältä GG: tä quot; suu-suu" aikuisten ruokinta lapsille.

2. Kannattaa jaettuja aterioita. Käytä ruokailussa julkisia syömäpuikkoja ja lusikoita, ja lapset voivat käyttää erillisiä astioita.

3. Älä sekoita vesikuppeja, hammasharjoja ja suuvedenkuppeja perheenjäsenten kesken.

4. Käymälä desinfioidaan usein GG: n leviämisen vähentämiseksi; reitti.

5. Kehitä hyvät asumis- ja ruokailutottumukset ja vahvistaa järjestelmää.


Richen-toimittajat 13c urean hengitystesti ja 13c infrapunaspektrometri voivat testata h.pylori-infektion. 13c urean hengitystesti, ei radioaktiivisuutta, korkea tarkkuus, nopea havaitseminen, voidaan käyttää lapsille, vanhuksille ja raskaana oleville naisille. Klikkaatässälisätietoja 13c ubt -sarjasta.


2