13C-UBT tulosten jälkeen Helicobacter Pylori hävittämistä

- May 30, 2016-


Helikobakteeri-infektio on gastriitti, maha haavauma tauti ja mahasyövän kehittymistä aetiologic päätekijä. Ureahengitystestiä (UBT) on ei-invasiivisia, yksinkertainen ja turvallinen testi, joka tarjoaa erinomainen tarkkuus sekä alustavan diagnoosin ja H. pylori-infektion ja vahvistusta sen poistamisen käsittelyn jälkeen.

Kunkin UBT tulos ilmoitetaan Delta (d) tuhannesta 13C / 12C suhde potilaan verrattuna vakio. Tarkka valinta mittausraja tämä d arvo määrittää, tuleeko Sisäänostomaksun positiivinen tai negatiivinen, merkitsee kuitenkin kiistanalainen kysymys. Sisäänostomaksun raja-arvo määritettiin alun perin 5.0 &, ja on perinteisesti yleisimmin suositeltavaa. Viime aikoina jotkut kirjoittajat osoitti, että tämä raja-arvo voidaan laskea, 3.0 tai 3.5 & ilman sopien herkkyys ja spesifisyys testin ja jopa parantaa sen tarkkuus. Valitun mittausraja riippuu useista tekijöistä, kuten urean annos annetaan, tai maininta Sisäänostomaksun ja ehdotettiin, että valikoima alempi raja-arvo hävittämistä hoito määrätty (verrattuna esikäsittelyn asetus) voi olla hyödyllistä säilyttää UBT diagnostinen tarkkuus seuranta H. pylori hävittämistä.

Muut tekijät ovat pitäneet "harmaa vyöhyke", jossa UBT tulokset eivät ole ratkaisevia 13CO2 hengenvetoon spontaani vaihtelu ja rajat isotooppien suhde massaspektrometri analyyttisen tarkasti huomioon. On ehdotettu että rajatapaus UBT δ arvo (esim hyvin lähellä valitun takaraja) tulkittava varovaisesti, ja tuloksena olisi vahvistettava toistamalla Sisäänostomaksun tai muut diagnostiset menetelmät. Tämä ehdotus tukee joissakin tutkimuksissa, jotka osoittavat, että UBT hoidon jälkeen arvo on suurempi potilailla, jotka kärsivät toistumisen H. pylori-infektion. Kuitenkin mitään tutkimusta asti on takautuvasti ja järjestelmällisesti seurannut potilaiden withδvalueslähellä kahden rajakohdan nostamista arvioida, onko tällainen arvot muuttuvat - kallistuminen eli Aleta - aikaa.

YksiEspanja, kaupallisesti saatavilla 13 C UBT tutkimukset KIT (Isomed, S.L., Madrid,Espanja) on käytetty. Todettiin, että vaikka ainutlaatuinen ja yleensä ehdotetun UBT cut-off taso ei ole mahdollista, koska se on mukautettava eri tekijöistä, kuten testi ateria, annos ja tyyppi urea tai pre/post-Aasian asettaminen, jossa testi työskentelee, onneksi koska positiiviset ja negatiiviset UBT tulokset taipumus keskittyä ulkopuolella 2ja 5‰ välillä , päinvastoin, δ UBT arvoa < 2‰ hyvin luottavaisesti vahvistaa H. pylori hävittämistä.