13c Ubt-testisarja H.pylori -infektiolle

- Aug 13, 2020-

1. Yleisesti uskotaan, että Helicobacter pylori asuu vain ihmisissä, ja tartunnan saanut henkilö on tällä hetkellä ainoa varma infektiolähde.


2. Tällä hetkellä uskotaan, että Helicobacter pylori leviää pääasiassa suun kautta suun kautta tai ulosteen ja suun kautta ihmisten välillä. Lisäksi endoskooppinen kontaminaatio voi myös aiheuttaa Helicobacter pylori -infektion.


3. Populaatio on yleensä herkkä Helicobacter pylorille. Tartuntaprosentti luonnollisissa populaatioissa on maailmanlaajuisesti noin 50%, mutta infektioprosentti vaihtelee suuresti eri maiden ja alueiden populaatioiden ja rotujen välillä. Hp-infektioprosentti on yleensä 50-80% kehitysmaissa, 25-50% kehittyneissä maissa ja keskimäärin noin 60% kotimaassani. Köyhyys, huono puhtaanapito ja ylikuormitus ovat suuria riskitekijöitä Hp-infektiolle. Gastroskopiatilassa olevan lääkintähenkilöstön Hp-infektioprosentti on korkeampi kuin väestön. Iän myötä Hp-infektioprosentti kasvaa.


Richen 13c ubt -testisarja on turvallinen, myrkytön, ei-radioaktiivinen, erittäin tehokas ja nopea havaitseminen, sopii vanhuksille, lapsille, raskaana oleville naisille. Napsauta tästä saadaksesi lisätietoja.