45-vuotias kuuluisa ankkuri kuoli mahasyöpään

- Aug 21, 2020-

Tällä kertaa palasin takaisin hyvin surullisen asian takia. Yksi nuoremmista lukiokavereistani kuoli valitettavasti. Hän oli vain 51-vuotias, jättäen jälkeensä tyttärensä, joka ei ole valmistunut yliopistosta, 80-vuotiaan äidin ja työttömän vaimon ...


GG quot; Huomenna ja onnettomuus, älä koskaan tiedä kumpi tulee ensin!"


Hän kuoli kuukauden kuluessa 40-vuotiaiden mahasyövän diagnosoinnista. Kun hän tuli tapaamaan minua, siellä oli jo vesitulehdusta, ehkä vatsakalvo, maksa ja suolet olivat etäpesäkkeitä."Miksi mahasyöpä on niin paha?


Euroopan Maastricht V / Firenzen konsensuksessa todetaan, että h.pylori-infektio hyväksytään tärkeimpänä mahasyövän etiologisena tekijänä. H.pylorin hävittäminen vähentää mahasyövän kehittymisen riskiä.


13C-UBT on paras menetelmä H. pylori -infektion diagnosoimiseksi. Sillä on suuri herkkyys ja spesifisyys ja se on helppo toteuttaa.


Houstonin konsensuksessa todetaan, että yleisimmin käytetty UBT on 13C-UBT sitruunahapolla, joka voi happamoittaa mahalaukun ja parantaa ureaasiaktiivisuutta.


Rikastettu tarjonta 13c ubt-testi Happamuttava kaava voi aktivoida h.pylori-ureaasiaktiivisuuden, vähentää 13c-urean hengitystestillä havaittuja vääriä negatiivisia ja vääriä positiivisia tuloksia 13c-urean hengitystestin tarkkuuden parantamiseksi.