Hyväksyttyä yksinkertaista menetelmää kanssa 50 Mg 13C-urean havaita Helikobakteeri-infektio

- May 26, 2016-

13C-ureahengitystestiä (13C-UBT), ensimmäinen kuvattu Graham ym. vuonna 1987 on ehdotettu tärkein ei-invasiivinen menetelmä havaitsemiseksi Helicobacter pylori infektio. Testi, urea merkitty vakaa hiilen isotooppien 13C haetaan suullisesti. Jos H. pyloriyleensä voimakas entsyymi ureaasin on esittänyt vatsassa testin aikana, urea hydrolysoitu muodossa ammoniakkia ja merkitty hiilidioksidia. Merkitty hiilidioksidin hengenvetoon ulkonäkö osoittaa, että tietokoneessa on tartunta. Vaikka 14C voidaan käyttää samaan tarkoitukseen, 13C on etu, että radioaktiivinen ja voidaan turvallisesti lasten ja lapsensaanti-iässä. Paljon papereita kuvataan menetelmä 13C-UBT on julkaistu, , mutta ne eroavat käytetystä 13C urea ajoitus näytteiden keräämistä, testi jauhojen annoksesta ja hengitys näytteet tutkitaan laitteita. Kuitenkin vain annos 13C urean ja mittauslaitteiston liittyvät suoraan kokeen kustannuksista. Kustannustehokkuuden ja käyttökelpoisuuden saavuttamiseksi vuoksi virtsa-aineen annoksen ja mittaus kesto olisi vähennettävä säilyttäen erinomainen diagnostinen tarkkuus.

Koska alkuperäisen mietinnön 13C-UBT Graham ym. jotka käyttivät 350 mg 13C urean ja hengitys näytteenoton joka 10 min 3 h, useita muutoksia on kuvattu osalta annos 13C-urea, hengityksen näytteenottovälien, raja-arvot ja tyyppi testata aterian käyttää. Toistuvat muutokset ovat olleet käytetyt optimoida yksinkertaisuus ja minimoida testin myös että sovelletaan suuressa mittakaavassa. 13C-UBT kuten kuvattu standardoitu eurooppalainen pöytäkirja Logan ym. 1991, 100 mg 13C-urea, on tarkka menetelmä havaitsemiseksi H. pylori tartuntaa, 75 mg 13C-urea on kuitenkin olevan yhtä tehokkaita. Klein ym. vahvistettu -protokollaa 125 mg 13C-urea, joka on tällä hetkellä työskentelee Yhdysvalloissa. Testi halvempaa ja lisää kätevä, pienemmillä annoksilla (38-50 mg) 13C urean liivatekapseleina tai sitruunahappoa sisältäviä tabletteja käyttö näyttää lupaavalta, koska se lyhentää hengitys näytteenotto-välein 10 – 20 min. liitti isotooppien liivate kapseli tai rapid vapauttava tablet-kilvet urean altistumisesta heikko ureases, suullinen bakteerit, joka pystyy tuottamaan pieni jo nousu uloshengitysilman CO2 merkkiaineen. Tällä tavalla on mahdollista lyhentää mittaus 10 min.

Tarve saada testi ateria 13C-UBT on osoitettu useissa tutkimuksissa aterian kasvaessa yhteystiedot kuluu tracer ja H. pylori ureaasia sisällä vatsan. Eri ravinteiden ateriat on ehdotettu myös rasva testi aterioita, puhdas appelsiinimehua tai jopa täysmaitoa. Äskettäin, sitruunahappo, joka toimii alentamalla pohjukaissuolen pH, puolestaan vähentää antral liikkuvuutta ja rentouttaa mahalaukun silmänpohjan on osoitettu olevan paras testi ateria.

On näyttää että 13C-UBT diagnoosi H. pylori infektio voi tehdä käyttämällä hyväksyttyä yksinkertainen menetelmää väheneminen urean annoksen, lyhentää mittausajasta ja yksinkertainen testi ateria. Hyvin standardoitu laboratoriossa, tämä muutos on tarkka kuin perinteiset 13C-UBT diagnoosi H. pylori infektio.