Puhalluskoe on lupaava havaitsemaan vatsan, ruokatorven syöpiä jo

- Feb 03, 2017-

mennessä Rauno Al Idrus

Analysoimalla määriä viisi kemikaaleja hengenvetoon testi diagnosoida mahan ja ruokatorven syövän 335 potilaiden 85 % ajasta. Se voisi olla mahdollinen vaihtoehto invasiivisia tähystykseen kuin diagnostinen tuki ruokatorven ja mahan syöpiä.


Mukaan National Cancer Institute syöpä, vatsa ja ruokatorvi yleensä diagnosoitu pitkälle, koska heillä ei ole merkkejä tai oireita. Mahasyöpä viiden vuoden eloonjäämisaste on 30 %, kun taas ruokatorven syöpään on 18 %, mukaan NCI.


Tutkimuksessa esiteltiin European Cancer Congress tulee kun edellinen tutkimus osoitti, että mahalaukun tai ruokatorven syöpä oli eri viisi kemikaalien henkeään verrattuna potilaiden vatsaoireita, mutta mitään syövän lausunnon. Viisi kemikaalit ovat voihappoa, pentaanihapot hexanoic hapot, butanal ja decanal.


Tutkijat saatu hengitys näytteitä 335 potilaiden kolme Lontoo sairaaloissa. Niitä käytetään ion Virtausputki massaspektrometria viisi kemikaalien näytteiden mittauksista. 335 potilaista 163 oli diagnosoitu yksi kaksi syövistä vaikka 172 näkynyt merkkejä syöpä, kun he koki tähystykseen.


"Hengitys testi voitaisiin noninvasiiviset, ensilinjan testi vähentää tarpeetonta endoscopies. Pitkällä aikavälillä tämä voisi myös tarkoittaa varhaisvaiheessa ja hoitoon parempi selviytyminen,"sanoi tohtori Sheraz Markar, NIHR kliinisissä tutkimuksissa mies Imperial College London-lauseessa.

Lisäksi 85 % tarkkuudella rate testi myös lähetetty 80 % herkkyys ja 81 % erityispiirteet.


"Koska syöpäsolut ovat erilaisia terve niistä, ne tuottavat eri sekoitus kemikaaleja. Tämä tutkimus osoittaa, että voimme ehkä tunnistaa nämä erot ja hengitys testin avulla ilmaistaan, joihin potilaat ovat todennäköisesti syöpä ruokatorven ja mahan ja mitkä eivät, "Markar sanoi. "Kuitenkin nämä havainnot on validoitava suurempi näyte potilailla ennen kuin testi voidaan käyttää klinikalla."


Seuraava ylös joukkue tekee suurempi oikeudenkäyntiä saavilla tähystys ruoansulatuskanavan oireita, mutta jotka eivät ole vielä saaneet syöpädiagnoosin. He kehittävät puhalluskokeita muunlaiset sairaus, kuten paksusuolen ja haiman syövistä.