Hävittämistä helikobakteeri-infektion hoidossa: Sen merkityksen ja mahdollinen suhde estämään mahalaukun syövän kehittymisen

- Jul 15, 2016-

Hävittämistä hoito Helicobacter pylori infektio: sen merkitys ja mahdollinen suhde estämään mahalaukun syöpä


Bruna Maria Roesler, Sandra Cecílian Botelho Costa, José Murilo Robilotta Zeitune


Helikobakteeri on mahalaukun adenokarsinooma tärkein karsinogeeni. Bakteerien virulenssitekijät ovat välttämättömiä toimijoita muuttaakseen mukana syövän vatsassa; aloittamista immuunivasteen isäntä perintötekijöiden edistää tulehdusreaktio asetuksen ja limakalvon vaurioita paheneminen. Ympäristötekijät, suolan saanti ja Fi myötävaikuttaa kehitykseen vaurioita. Eri terapeuttinen järjestelmien ehdotetaan kitkemiseksi H. pylori-infektion, joka voisi mahdollisesti estää mahalaukun syöpä, joka tarjoaa eniten hyötyä, jos tehdään ennen mahalaukun limakalvon muuttuneiden premalignant.

Helicobacter pylori ensimmäinen talvella 1980-luvulla Marshall ja Warren toi lääketieteelliset ja tieteelliset yhteisöt uutta ymmärrystä sairaudet, jotka vaikuttavat ruoansulatuskanavan synnyssä. Sittemmin H. pylori-infektion on liittynyt akuutti ja krooninen gastriitti, atrofinen gastriitti, mahahaava tauti, mahalaukun limakalvon liittyvä imukudokset (MALTAAT) lymfooma ja mahalaukun adenokarsinooma kehittymistä. Kaikki H. pylori-infektion on histologinen mahakatarri, joka vastaa klassisen krooninen gastriitti ja on ominaista soluttautuminen neutrofiilien ja muiden tulehdussolujen. Useimmat potilaat ovat oireettomia elämää, vaikka vain osa tulee kehittää ruoansulatuskanavan sairaus. Lisäksi suhde H. pylori-infektion ja krooninen gastriitti perustettaessa tutkijat alkoi kiinnostus bakteeri kausaalinen rooli mahalaukun syöpä. Lukuisten myöhemmin epidemiologisten tutkimusten perusteella H. pylori-infektion osoittautui lisää riskiä mahalaukun adenokarsinooma kehitystä. Todisteet siitä, että H. pylori esiintymisen riski sairastua mahasyövän surkastumista ja suoliston metaplasia on raportoitu viittaa siihen, että H. pylori-positiivisilla potilailla kehittää näitä ehtoja suurempi osa kuin verrokeilla. Tämän vuoksi vuonna 1994, Maailman terveysjärjestön International Agency for Research on Cancer totesi, että H. pylori on mahalaukun syövän syy-yhteys ja oli määritelty tyyppi karsinogeeni, selvä ihmisille syöpää aiheuttavaksi. Tiedetään, että mahalaukun syöpä liittyy kolme merkittäviä tekijöitä vuorovaikutus: agentti (tässä suuri osa tapauksissa H. pylori) sekä sen patogeenisyydestä isäntä ja ulkoisen ympäristön ominaisuudet.