Asiantuntijat kutsuvat illallinen käyttöön yhteinen syömäpuikot ja estää Helicobacter Pylori-infektion

- Apr 13, 2016-

Maailman terveysjärjestön helikobakteeri on mahalaukun syöpä syöpää ensiluokkaista. Asiantuntijat huomautti, että bakteerien tartuntojen peräti 50 – 80 %, älä käytä syömäpuikot, epäonnistua erillinen syöminen on tärkein tekijä, joka johtaa korkea.

Mukaan kuka tilastot, esiintyvyys vatsa 17 prosenttia vuodessa. 43 % kasvu. Helikobakteeri-infektio potilailla, joilla mahalaukun syöpä oli 78 prosenttia paljastumisaste on jopa 95 % prosenttia potilaista pohjukaissuolihaava, vatsa haava on yli 70 %.

"Tutkimukset ovat osoittaneet, se on tärkein syy uusiutumisen ja onnettomuuspaikan, kun hoitoon mahahaava, voi myös aiheuttaa mahalaukun syöpä ja mahalaukun limakalvon liittyvien imukudokset lymfooma, Helicobacter pylori on ollut, joka on selkeästi luokiteltu luokan I syöpää." Ensimmäinen sidoksissa sairaala Anhui Medical University lääkäri gastroenterologian Kong Derun sanoi.

Hän huomautti, että helikobakteerin pääasiassa kautta "Kou-Kou" leviäminen ja "ulosteen-suullisella" leviää ruokinta, suudella, aivastelu on todennäköisesti tartunnan. Perheen aterian syödään usein lautasen koko perhe käyttää harvoin yhteinen syömäpuikot tai ruokailu, helikobakteeri on usein "ihmisen sairaus, perheen infektio".