13C ureahengitystestiä Helicobactor Pylori infektio-2 FAQ

- Jul 05, 2016-

1. mikä on mahahaava aiheuttaman helikobakteerinhoito?

Hoito edellyttää yleensä antibiootit ja huumeet vähentää mahan hapon tuotettu kuten protonipumpun estäjät ja histamiini-reseptorin salpaajia vismutti valmistelu, kuten Pepto-Bismol®, otettu useita viikkoja.

^ Palaa alkuun

2. Onko kaikki H. pylori saavat haavaumat?

No, monet ihmiset on infektio, mutta ei ole mitään oireita haavainen tauti. Miksi jotkut H. pylori infektioita kehittää mahahaava ja toiset eivät ei ole vielä ymmärtänyt.

^ Palaa alkuun

3. Jokainen Testaa H. pylori?

Koska infektio on erittäin yleinen ja useimmat ihmiset eivät koskaan saa haavaumat, testaus on yleensä suositella niille, joilla on oireita.

^ Palaa alkuun

4. Miten saan tartunnan kanssa H. pylori?

Bakteerien uskotaan toimitettava syö ruokaa tai juomavettä, joka on saastunut ihmisen ulosteen materiaalin tai mahdollisesti yhteyttä jakkara, oksentaa tai syljen tartunnan saaneen henkilön. Altistuminen perheenjäsenten kanssaH. pylori näyttäisi olevan todennäköisin mahdollisuus siirto.

^ Palaa alkuun

5. Onko kaikki hoidettiin H. pylori paremmin?

Suurin osa ihmisistä, jotka läpäistyään yhdessä antibioottihoidon päästä eroon nämä bakteerit niiden ruoansulatuskanavan. Kuitenkin vastustuskykyä Jotkut antibiootit voi esiintyä, ja näin ollen bakteerit voi jatkaa kertoa vaikka asianmukaista hoitoa.

^ Palaa alkuun

6. saan toisen H. pylori -infektion?

Hoito ei tee henkilö immuuni, niin on aina mahdollisuuksia tartunnan uudelleen.

^ Palaa alkuun

7. Miksi on H. pylori vasta-aineita ei suositella verikoe?

American gastroenterologian Association, American College of Gastroenterologit, tarttuvat sairaudet Society of America ja American Society for mikrobiologian suosittele vasta verikoe rutiinimenetelmänä diagnosointi H. pylori -infektio tai arvioida sen hoito testi ei voi erottaa tai edellisen infektio. Kuitenkin jotkut terveydenhuollon ammattilaisten edelleen käyttää tätä testiä. Jos verikoe on negatiivinen, on epätodennäköistä, että henkilöllä on ollut H. pylori -infektion. Jos on positiivinen, nykyinen H. pylori -infektion esiintyminen olisi vahvistettava kanssa 13 C ureahengitystestiä.