H. pylori-bakteeri liittyvät veren sokeritasapainon aikuisten tyypin II diabetes

- Jul 22, 2016-

H. pylori bakteerin liittyvät veren sokeritasapainon aikuisten tyypin II diabetesta


Uusi tutkimus tutkijoiden NYU Langone Medical Center paljastaa, Helicobacter pylori (H. pylori)-bakteerin esiintyminen liittyy kohonneet glykosyloitu hemoglobiini (HbA1c), tärkeä biomarkkerina veren glukoosipitoisuutta ja diabetes. Yhdistys oli entisestään lihavia yksilöitä joilla suurempi Body Mass Index (BMI).

Tulokset, jotka viittaavat bakteerit voi olla rooli diabeteksen aikuisilla kehittämisessä, ovat saatavilla verkossa lehdessä tartuntatautien.

On ollut useita tutkimuksia vaikutuksista H. pylori läsnäolo diabetes tuloksia, mutta tämä on ensimmäinen tutkia vaikutukset HbA1c, tärkeä, objektiivinen biomarkkerina pitkän aikavälin verensokeri selitti Yu Chen, FT, MPH, dosentti epidemiologian NYU School of Medicine, osa NYU Langone Medical Center.

"Lihavuuden ja diabeteksen esiintyvyys kasvaa hyvää vauhtia niin sitä enemmän me tiedämme siitä, mitkä tekijät vaikuttavat tilanteessa paremmat mahdollisuudet meillä on tehdä jotakin," Dr. Chen sanoi. Tutkitaan H. pylori vaikutuksia HbA1c ja onko yhdistys eroaa BMI tilan mukaan, jos mikä voisi olla keskeinen osa tiedot tulevaisuudessa hoitoon diabetes, hän selitti.

Tyypin II diabetes aiheuttaa arviolta 3,8 miljoonaa aikuisten kuolemista maailmanlaajuisesti. On ollut ristiriitaisia tietoja siitä yhdistyksen välillä H. pyloriinfection ja tyypin II diabetesta. Ymmärtämään paremmin suhde betweenH. pylori ja tauti, Dr. Chen ja Martin J. Blaser, MD, Frederick H. kuningas professori sisätautien ja professori mikrobiologian, analysoida tietoja osallistujilta kaksi National Health and Nutrition tutkimuksia (NHANES III ja NHANES 1999-2000) arvioida yhdistyksen välillä H. pylori ja HbA1c tasoa.

"Liikalihavuus on perustettu riskitekijä diabetes ja tiedetään, että korkea BMI liittyy kohonnut HbA1c. Erikseen, H. pyloriis esiintyminen liittyy myös kohonnut HbA1c"sanoi Dr. Blaser, joka on opiskellut bakteerit yli 20 vuotta. "Arveltu, että ottaa molemmat korkea BMI ja H. pylori läsnäolo olisi synergistinen vaikutus lisääntyy HbA1c suurempi summa yksittäisten vaikutus joko yksin riskitekijä. Nyt tiedämme, että tämä on totta."

H. pylori asuu limakalvojen kerros vuori vatsaan, jossa se jatkuu vuosikymmeniä. Se hankitaan yleensä ennen 10-vuotiaana ja toimitetaan pääasiassa perheet. Dr. Blaser aikaisemmat tutkimukset ovat vahvistaneet bakteeria linkki mahasyöpä ja selvitetty geenit liittyy virulenssi erityisesti geeni nimeltä cagA.

H. pylori yhdessä kohonnut HbA1c Drs. Chen ja Blaser uskovat bakteeri voi vaikuttaa kaksi vatsaan hormoneja, jotka auttavat säätelemään veren glukoosipitoisuus, ja he ehdottavat, että hävittää H. pylori vanhemmat lihavia yksilöitä antibioottien käytöstä voi olla hyötyä.

Lisätutkimuksia tarvitaan arvioida terveysvaikutuksia H. pylori ja sen poistaminen eri ikäryhmissä ja lihavuustilannetta, kirjoittajat totesi.

"Jos opiskeluihin vahvistaa uusintakäsittelyä, se voi olla hyötyä yksilöiden, vaarassa diabeteksen testattava H. pylori ja tyypistä riippuen yksilön riskitekijä" Dr. Chen.

Mukana toimituksellisen lehdessä tartuntatautien Dani Cohen, PhD, of Tel Avivin yliopistossa Israelissa, huomautti, että vaikka aiemmissa tutkimuksissa on osoitettu tyypin II diabetes ja H. pyloriin pieniä otoksia välinen kytkentä, tämän tutkimuksen analysoida kaksi erillistä suuri kansallinen näytettä väestön. Dr. Cohen on samaa mieltä tutkimuksen tekijät, mikä viittaa siihen, että aikuiset tartunta H. pylori korkeampi BMI tasoa, vaikka oireettomia ehkä anti-H. pylori hoito vähentämään tai estämään tyypin II diabetesta. Jos tutkimuksen tulokset osoittautuvat oikeiksi, Dr. Cohen kirjoitti: "voi heillä kliiniseen ja vaikutusta."