H. pylori on todettu mahasyövän pääsyy

- Jul 21, 2016-

Miten h. pylori aiheuttaa haavaumia

Tutkijat ovat tienneet h. pylori yli 100 vuotta. Vasta melko hiljattain, että he tajunnut, että h. pylori aiheuttaa haavaumia kuitenkin. 1970-luvulla australialainen patologi nimeltä Robin Warren katsot näytteitä tulehtunut vatsa kudosta. Hän totesi, että h. pylori oli tulehtunut näytteitä mahalaukun limaa. Kiinnostavaa kyllä, ei ollut jokin tulehdus näytteitä ilman h. pylori. Tämä johti hänet uskomaan, että h. pylori aiheuttaa mahalaukun ärsytystä.

Warren ja hänen kumppaninsa Barry Marshall oli vaikea eristää bakteerit. Kun he vihdoin Marshall niellä todella näyte bakteerit todistaa se aiheutti haavaumia. Keskustele ottaen yksi joukkue! Hän ei kehittää haava, mutta hän saada vakavasta tapauksesta gastriitti (tulehtunut vatsa). Tämä osoittautui, että h. pylori -bakteeri aiheutti mahaa. Onneksi Marshall, infektio ei ole valittu ilman hoitoa (arvata en ole ainoa, joka on potkittu h. pylori ilman huumeita!).

Tutkijat eivät vielä ole aivan varma miten h. pylori aiheuttaa haavaumia. Yleisin teoria on, että h. pylori vahingoittaa Lima vuoraukseen että vatsa ja pohjukaissuoli. Ilman suojaavaa limaa kerroksen hapan vatsa voi vahingoittaa omia soluja. Se, että h. pylori aiheuttaa tulehduksen todennäköisesti myös olla tekijä.

Tänään, tutkijat tietävät, että h. pylori aiheuttaa noin 80 % haavaumia mahassa ja 90 % haavaumia pohjukaissuoleen. Mitä he eivät tiedä miksi jotkut h. pylori saada haavaumat ja toiset eivät. Pidä mielessä, että h. pylori on bakteeri vaikuttava yli 2/3 maailman!

Omasta kokemuksia ja tutkimus olisin otaksua, se kaikki tulee alas Gut terveys. Vaikka sinulla on huono h. pylori bakteerin vatsassa klo Lima, terve gut voisi vielä korjata Lima ennen todellista vahinkoa tapahtuu. Mutta jos suolen ei ole terveellistä, bakteerit aikovat tehdä useita limaa ja mahahapon voi vahingoittaa soluja. Muista, kun lääkärit tapana ajatella, että haava tuli stressi ja huono ruokavalio? No nämä tekijät ovat ehdottomasti ole hyvä gut! Joten jos sinulla on h. pylori ja olet myös syö huono ruokavalio ja käsittelevät stressiä jatkuvasti, niin h. pylori ottaa veronsa.

H. pylori ja mahasyöpä

Koska jos haava ollut paha, h. pylori liittyy myös useita erilaisia mahalaukun syöpä. National Cancer Institute NÄKIJÄ ohjelman lähes 11 tuhatta ihmistä on kuollut mahasyövän vuonna 2013. Ja hinnat ovat nousussa.

H. pylori on todettu mahasyövän pääsyy (jo ennen syyt kuten tupakointi). Tutkijat voi olla miten h. pylori aiheuttaa mahalaukun syöpä, mutta teoria on, että tulehdus aiheuttaa bakteeri altistaa kudosten tulossa syöpä. Koska vaurioituneita soluja jäljittelemään useammin, ne ovat myös todennäköisemmin syöpä mutaatioita. Kliinisen mikrobiologiantutkimuksen mukaan ihmiset h. pylori on 1-2 % mahdollisuus saada mahasyöpä.

Mitä oireita h. pylori?

Useimmat ihmiset (85 %) h. pylori ei ole mitään oireita lainkaan. Noin 10-20 % ihmiset saavat mahahaava. 1-2 % saa mahasyöpä. Loput ovat oireita, kuten vatsakipua, röyhtäily, ruoansulatushäiriöt, turvotus ja muut oireet vatsaan tulehdus.

Mitä valtavirran docs käyttää hoitoon h. pylori?

Koska h. pylori on bakteeri, ei pitäisi olla kovin yllättävää, että valtavirran hoito on h. pylori on antibiootteja. Hardcore antibiootit. Sekä kaksi antibioottia (yleensä clarithromycin ja Amoksisilliini) lääkärit antaa myös protonipumpun estäjä. Protonipumpun estäjät ovat lääkkeitä, jotka vähentävät mahalaukun hapon muodostumista (over-the-counter juttuja kuten Prilosec). Ajatuksena on, että haava voi parantua, jos ei ole niin paljon mahahapon aterioiden pois sitä.

Takaisin, kun "kolmen hoito" huumeiden oli määrätty, oli itse asiassa melko tehokas. Nyt 3-tie huumeiden epäonnistuu noin 35 prosenttia potilailla – ja tehokkuutta on edelleen laskussa. Siksi bakteerit on tullut vastustuskykyisiä antibiooteille. Ei järkyttävää, koska suurin osa dokumentit eivät aivan laukaista onnellinen, kun se tulee määrätä antibiootteja. Älkää ymmärtäkö minua väärin, on aika ja paikka nykylääketieteen ja antibiootteja mutta määräämme niistä joka kerta niiskuttaa on todennäköisesti aikoo tehdä enemmän haittaa kuin hyötyä. Ollakseen oikeudenmukainen, meidän olisi sormella CAFOs (Väkevä eläinten ruokintaa toiminnot) pumppaus täynnä antibiootit myös lihaa. Ei hyödyllinen kaverit. Ei auta ollenkaan.

Sen lisäksi koko antibioottiresistenssin kysymys tämä lähestymistapa ei näytä niin viisas. Alkajaisiksi protonipumpun estäjät estää mahan hapon muodostumista. Muista, miten olemme sanoneet, että h. pylori erittää entsyymejä vähentää mahahapon ja thats mitä avulla ne voivat menestyä? Joten, jos vähentää mahahapon sitten olet juuri menossa tekemään entistä vieraanvarainen ympäristön h. pylori. Niin ja nämä Antasidit eivät tee mitään suosii! Jos sinulla on happo refluksi, GERD tai kuorsutusta, 30 päivää närästys ratkaisu näyttää kuinka sitä hoidetaan luonnollisesti.