Helikobakteerin ja Extragastric sairaudet

- Sep 27, 2016-

Helikobakteeri pyloriand Extragastric sairauksia

  • Francesco Franceschi,

  • Annalisa Tortora

  • Giovanni Gasbarrini

  • Antonio GasbarriniExtragastric oireita ovat todellakin yksi koko historian kaikkein kiehtova ja houkutteleva kysymyksiäHelikobakteerin. Itse asiassa useita arvioita julkaistaan aiheesta joka vuosi todistaaksemme korkea korko tutkijat kaikkialta maailmasta. Samoin on myös erittäin kiinnostunut joidenkin bakteerien säveltäminen suoliston pieneliöstö mahdollisena syynä eri ruoansulatuskanavan (GI) tai ulkopuolella GI sairauksia;H.pylorisaattaa itse asiassa esittää, tältä osin parhaat mallit isäntä-bakteeri vuorovaikutus, näin mahdollistetaan uuden tutkimuksen roolia bakteerit ruoansulatuskanavan eri sairauksien, maha-ympäristön ulkopuolella. Tämä tarkastelu artikkeli on suunnattu Yhteenveto tärkeimmät tutkimuksia on julkaistu tästä aiheesta maaliskuu 2013-huhtikuuhun 2014 saakka.

Sydän-ja verisuonitaudit

Useita tutkimuksia on julkaistu tässä asiassa viime vuoden aikana. Hughes etal. osoitti samanaikainen lasku esiintyminen sydänkohtauksia ja pohjukaissuolihaavan sotilaallinen kohortin aiheita syntynyt 1930-luvun. Kirjoittajat arveltu, että pohjukaissuolihaava on vahvasti sidoksissaH.pyloriinfektio, sydänkohtauksia samanaikainen lasku voi johtua häiriöitäH.pylorihävittämistä. Vaikka tulehdus on osoittanut epävakautta Ateroskleroottisten muistolaatat Nakagawa etal avainasemassa. osoittaa, että korkea immunologisin IL-6 ovat huomattavasti liittyyH.pyloriinfektio, mahdollisesti rooli iskeeminen sydänsairaus (IHD). Samanlaisen tutkimuksen Figura etal.reported korkea liikkeellä tasoa IL-6 ja B-tyypin b-tyypin natriureettinen peptidi, biomarkkerina sydämen vajaatoiminta potilailla, joilla sepelvaltimotauti ja tartunnan CagA positiivisia kantoja. Korosta CagA-positiivisten kantojen väitettä Ikeda etal merkittävä rooli. Äskettäin osoitti, ettäH.pyloriinfektio yleensä ei liity sydäninfarkti tai aivohalvaus, toisin kuin CagA positiivisuus. Yhdistyksen välillä sydäninfarkti olikin vain trendi (p=. 10), ja ei ole yhteyttä aivohalvaus. Mahdollista roolistaH.pyloripoikkeamien joitakin ateroskleroottisten riskitekijöitä Vahdat etal.described positiivinen yhdistyksen välillä meidän kanssaChlamydia pneumoniaejaH.pylorija essentiaalinen hypertensio. Yhdessä tarkasteltuina nämä tulokset korostavat mahdollinen rooli CagA-positiivisten kantojen esiintyvän sydän-ja verisuonitauteja.

Sealy-Jefferson etal. osoittanut, että vasta-aineiden tasoH.pyloriennustettu aivohalvauksia Meksikon – Yhdysvaltain väestössä esiintyvyys (TAI: 1.58, 95 % CI: 1,09-2.28). Toisaalta Laek etal.studied mahdollista korrelaatiota positiivisuus taudinaiheuttajia, kutenC.pneumoni,H.pylori,sytomegalovirus, herpes simplex-virus ja hepatiitti A-virus ja sepelvaltimo kalsiumia (SERT) mutta negatiiviset tulokset.

Diabetes Mellitus

Mahdollista rooliaH.pyloridiabetes mellitus (DM) on ollut täysin tutkitun [12]. Tutkimus Kiinasta kertoi, että krooninenH.pyloriinfektio liittyy merkittävästi runsaasti glycated hemorrhaging ja si globin A1c ja potilaille 65years vanha (Kirjoita 2 DMp=. 001) ja laskuun ja insuliiniherkkyyttä oppiaineluettelon 45years vanha (p=. 05). Yang etal. myös raportoitu huomattavasti yhdistyksen välilläH.pyloriinfektio ja DM (TAI: 1,42, 95 % CI: 1,01-2.01), mutta ei esiastetta sairastavat verenpainepotilaat (TAI: 1,02, 95 % CI: 0,77-1.36). Kiinnostavaa kyllä merkitysH.pylorikomplikaatioita DM on myös tutkittu. Meta-analyysi Wang etal. oli mahdollista yhdistyksen välilläH.pylorinefropatia riski (RR: 1.35, 95 % CI: 1,06-1,73) ja neuropatia (RR: 1,73, 95 % CI: 1.03-1.40), erityisesti Aasian potilaat. Samankaltaisia tuloksia saatiin samanlainen tutkimus osoittaa positiivinen korrelaatioH.pyloriinfektio ja nefropatia DM potilailla. Toisaalta jotkut havaitsivat negatiiviset tulokset. Vafaeimanesh etal., itse asiassa, ei löytänyt mitään korrelaatiotaH.pyloriinfektio ja seerumin tason adiponektiini merkki rasvasoluissa toimi potilailla DM, vaikka insuliini resistenssiä oli merkitsevästi suurempi tartunnan saaneet potilaat. Jafarzadeh etal.reported samanlainenH.pyloritartuntojen määrä välillä 2 DM ja nondiabetic avulla (76 % vs 75 %), ja anti-H.pyloriIgG titteri oli huomattavasti korkeampi nondiabetic oppiaineissa verrattuna DM potilailla (131.63±11.68 vs 54.43±4.50U/mLpandlt;. 0001). Haeseker etal.did osoita positiivinen yhdistyksen välilläH.pyloriinfektio ja DM, toisin kuin joitakin viruksia kuten EBV ja HHV6, vaikka Vafaeimanesh etal.showed jotkaH.pyloripoistamiseen ei ole mitään merkitystä glycemia tyyppi 2 DM potilailla valvonta. Samoin Wada etal.found ettäH.pylorihävittämistä ei vaikuttanut Japanin potilailla, joilla on tyypin 2 DM glukoositasapainoa vähintään 6 kuukauden havainnointi-aikana.

Neurological sairaudet

Tutkimus osoitti merkittävä positiivinen ennustearvo vasta tasollaH.pylorija aivohalvaus Meksikon väestöstä (TAI: 1.58, 95 % CI: 1,09-2.28). Samoin Katan etal. osoitti selvästi, että infektio taakka aiheutuneenC.pneumoniae,H.pylori, CMV, HS1 HS2 merkittävästi lisää aivohalvauksen riskiä ja heikentää kognitiivinen suorituskyky mitattuna mini psyykkinen tutkimus. Päinvastoin tulevaisuuteen kohortti analyysi suoritetaan 9895 aiheita koskeneet esityksenne osoittivat käänteinen suhdeH.pyloritila ja aivohalvauksen kuolleisuutta.

Kaksi tutkimusta arvioi rooliH.pylorikäsittelevällä. Huang etal.reported ettäH.pyloriinfektio saattaa lisätä riskiä sairastua-Alzheimerin taudin dementia mennessä 1.6-fold. Samoin Chang etal.showed ettäH.pylorivuonna Alzheimerin tauti liittyy vähentynyt etenemistä dementian ja Beydoun etal.clearly ilmoitti, ettäH.pyloriseropositivity liittyy huono kognitio US aikuisten keskuudessa.

Koskevat multippeliskleroosi (MS), Mohebi etal.found pienempi esiintyvyys MS potilaiden kanssaH.pylori, siis ehdottaa suojaava kuin kielteinen rooliH.pylorijäsenen neurologinen sairaus. Samanlaisia tuloksia raportoitiin Long etal. mitä MS Kiinan potilaille, vaikka positiivinen yhteys neuromyelitis optica, (NMO) ja korkeampi AQP4, merkki NMO, on selvästi osoittanut.

Hematologiset sairaudet

Rauta puute Vuokko

RooliH.pyloriselittämätön raudanpuuteanemia (IDA)-infektio on jo vahvistettu. Tutkimus osoitti, että vaikka esiintyvyysH.pyloriIDA potilailla on korkeampi verrattuna väestön yleistä 64 – 75 prosenttia potilaista ilmoitti täydellinen katoaminen IDA jälkeenH.pylorihävittämistä. Tutkimus Queiroz etal. selkeästiH.pyloriinfektio ennustajana alhainen ferritiini ja hemoglobiini lapset Latinalaisessa Amerikassa, ja se liittyi alempi MCV keskiarvo (MCV) ja keskimääräinen MCV hemoglobiini (MCH). Toisessa tutkimuksessa suoritetaan aikuispotilailla, joilla on Silitysrauta tulenkestävät anemia tai IDA osoitti, ettäH.pylorivoidaan pitää syynä IDA 38,1 % potilaiden, erityisesti postmenopausaalisilla naisilla. Artikkeli Carbotti etal. raportoitu merkitsevää yhteyttä pangastritis, raudanpuute, IDA ja levothyroxine imeytymishäiriö, mikä osoittaa, että mahalaukun histologisen vahinkojen on ratkaiseva ja harkitseva kliiniset ilmentymätH.pylori-siihen liittyviin sairauksiin. Lisäksi tutkimuksessa Hamed etal.found ero tartunnan saaneiden ja noninfected potilaiden dyspepsia ja anemia sekä erilainen jakautuminen näiden edellytysten potilailla, joilla histologisen sisäreunaa. Mielenkiintoista, Nashaat etal.showed että Silitysrauta hoitovastetta potilailla IDA ja ilmanH.pyloriinfektio oli huomattavasti korkeampi kuin potilaalla on aktiivinen infektio. Tarkemmin tutkimaan mekanismin taustalla yhdistyksen Azab etal.studied hepcidin, systeemisen Silitysrauta homeostaasiin säädin, osoittaa, että asemaH.pyloriinfektio upregulates sen seerumin tasoilla siten lieventävät Silitysrauta hoitovastetta lapset Ida. Samanlaisia tuloksia on myös raportoitu Ozkasap etal.who osoittanut, ettäH.pyloripoistaminen vähentää merkittävästi hepcidin, tasot mahdollisesti lisäämällä Silitysrauta hoitovastetta. Toisaalta Kim etal.did ei löydy merkittävää yhdistyksen välilläH.pyloriinfektio ja seerumin tasoa prohepcidin, vaikka tämä biomarkkerina laski potilailla atrofinen gastriitti. Lopuksi kolme Viimeaikaiset tutkimukset tulokset kannattanut välinen liitosH.pyloriinfektio ja IDA; kuitenkin joidenkin harhat, kuten IDA tarkka määritelmä tai tiedot, jotka koskevat erityisiä mahalaukun histologisen malleja JavaScript-potilaiden, esiintyminen voi mielestämme vaikuttaa tässä tärkeässä asiassa tutkimusten tulokset.

Idiopaattinen trombosytopeeninen purppura

RooliH.pylorijäsenen idiopaattinen trombosytopeeninen purppura (ITP) kautta monosyyttien/makrofagien tai molekyyli matkiminen koordinoivien verihiutaleiden Fcγ-reseptorin saldo mukauttaminen jaH.pyloripeptidejä, on hyvin määritelty. Tutkimus Payandeh etal. selvästi mainittava huomattavia myönteisiä vaikutuksia sekäH.pylorihävittämistä potilailla lievä trombosytopenia, mutta huono vastaus vaikea tromboembolioiden cytopenia potilailla havaittiin. Samanlaisen tutkimuksen Teawtrakul etal.showed huomattavasti verihiutaleiden määrä vastaus noin 80 % aikuisten ITP jälkeenH.pylorihävittämistä mediaani ajassa 4 kuukautta. Kuitenkin jotkut kirjoittajat kertoi negatiiviset tulokset. Samson etal.did ei Näytä kaikki merkittävät erot tartunnan ja noninfected potilaiden koskevat verihiutaleiden lasketa kun Gan etal.reported levinneisyys on alhainenH.pyloriinfektio potilailla ITP ja merkittävän vaikutuksen puuttuminenH.pylorihävittämistä verihiutaleiden määrä. ITP määritellään voi aiheuttaa näiden seikkojen perusteella ainakin meidän mielestämme.

Autoimmuunisairauksien

Meta-analyysi Shi etal.conducted potilailla, joilla autoimmuuni kilpirauhasen sairaus (ATD) ilmoitti merkittävää osuuttaH.pyloriKaupungissa Graveand #39; s taudin (GD), yli Hashimotoand #39; s thyroiditis (HT), lisää suurentunut, kun kyseessä on infektio aiheutuneen CagA positiivisia kantoja. Toisessa tutkimuksessa Aghili etal.reported merkittävä epidemiologisen yhdistyksen välilläH.pyloriinfektio ja HT potilailla Iranista. Samoin Zekry etal.demonstrated merkitsevää yhteyttä välilläH.pyloriinfektio ja autoimmuunisairaus thyroiditis potilaat kärsivät tyypin 1 DM. Lisäksi mielenkiintoinen tutkimus osoitti merkitsevää yhteyttä välillä GD, CagA positiivisuus, ja negatiivinen HLA-DQA1 0201 tai positiivinen HLA-DQA1 0501. Lopuksi Jafarzadeh etal.reported seerumin korkeampi reumatekijä ja tumavasta-vasta-aineidenH.pylori-tartunnan saaneilla potilailla, joilla on mahahaava tauti, siis ehdottaa, että tämän tartunnan mahdollisesti osaltaan esiintyminen tai heikkeneminen joidenkin autoimmuunisairauksien.

Hepatobiliary sairaudet

Tarkastelu artikkelin kirjoittaja Li etal.postulated välinen mahdollinen suhdeH.pyloriinfektio ja alkoholitto rasva maksasairaus (NAFLD). Tästä aiheesta Jamali etal. tutkitaan mahdollista rooliaH.pyloritartunnan ilmenemisestä ja kehittymisestä NAFLD; tulokset olivat negatiiviset. Toisaalta Antti etal.reported merkitsevää yhteyttä välilläH.pyloriinfektio ja portaali verenpainetautia gastropathy cirrhotic potilailla. Kiinnostavaa hallinto poistaminen hoidossaH.pylori-positiivisten cirrhotic potilaiden aiheuttanut merkittävää parannusta maksan enkefalopatia, vaikka tästä aiheesta tulokset eivät ole ratkaisevia koska eroja eri tutkimuksia suunnittelu ja -menetelmät. Kuitenkin Jiang etal.have JavaScript että cirrhotic potilaillaH.pyloriinfektio on veren ammoniakki korkeampi verrattuna noninfected aiheita.

SAKR etal.reported suurempi esiintyminen cirrhotic kyhmyt ja maksan fibroosi potilailla coinfectedH.pylorija HCV. Mielenkiintoista,H.pyloriDNA oli merkitty Maksasolusyövän (HCC) potilailta maksakudosta. Koskeva kysymys, Wang etal.reported välillä merkitsevää yhteyttäH.pyloriinfektio ja lisääntynyt riski kuolla maksan syöpä keskuudessa maaseudun Kiinan asukkaille. Kuitenkin García etal. raportoi negatiivinen yhdistys välilläH.pylorija HCC siirtogeenisten hiiren malli HCV, jättää tämä aihe auki lisäarviointia.

Joissakin tutkimuksissa tutki myös mahdollista rooliaH.pylorisappiteiden sairauksia. Boonyanugomol etal.demonstrated jokaCAGpatogeenisuus saari (PAI) on voitava edistääH.pylorisisäistäminen cholangiocarcinoma soluissa (CCA) ja huomattavasti vähentäen NF κB aktivointi ja IL-8 samoihin soluihin, mikä avaa tien mahdollista rooliaH.pylorisappiteiden sairauksia. Osalta cholangiocarcinoma positiivinen yhdessä joitakin määritellään edellytykset, mukaan lukien diabetes, IBD ja mahahaava aiheuttamienH.pylori, on tunnettu riskitekijä. Tästä aiheesta Xiao etal.performedmeta-analyysi osoittaa positiivinen yhdistyksen välilläHelikobakteerilaji ja cholangiocarcinoma.


Paksusuolen ja haiman sairaudet

Arecent tutkimus osoitti, että toiminta ofH.pylori liittyvä gastriitti liittyy peräsuolen syöpä (CRC). Chen etal., meta-analyysi osoitti thatH.pyloriinfection todellakin lisää riskiä paksusuolen adenooma ja adenokarsinooma (TAI: 1.49; 95 % CI: 1,30-1,72). Hsu etal. raportoitu merkitsevää yhteyttä betweenH.pyloriinfection ja CRC sekä mahasyövän riskiä. Samoin Nam etal.demonstrated, että potilaiden CRC on merkittävästi higherH.pyloriprevalence verrattuna valvontaa, vaikka huomioon otetaan sekoittuneita tekijöitä, kuten ikä, sukupuoli, Painoindeksi, HbA1c ja kokonaiskolesteroli. Polyyppi muodostuminen on myös vaikutteita paitsi byH.pyloriinfection myös CagA positiivisuus kantoja, vaikka näitä tietoja ei ole vahvistettu kaikissa tutkimuksissa. Mitä patogeenisen mekanismin taustalla yhdistyksen hypergastrinemia ei kasvanut riski paksusuolen kasvain, vaikka seropositivity mihin tahansa viisi specificH.pyloriproteins, toisin sanoen VacA, HP231, HP305, NapA ja HcpC, on osoitettu liittyvän 60 – 80 %: n nousu kertoimilla on erityinen merkitys VacA seropositivity alkava ja myöhäisessä vaiheessa syöpä.

Koskevat haimasyövän, tutkimus Risch etal.reported pienentynyt riski haimasyövän jos CagA positiivisuus, vaikka suurentunut havaittiin CagA-negatiivinenH.pyloriseropositiivisten aiheista.

Muut sairaudet

H.pyloriinfektio on tunnustettu mahdolliset patogeeninen tekijä raskauden aiheuttamiin sairauksiin. CagA-positiivisten kantojen on todettu olevan yleisempää naisilla selittämättömät, toistuva varhain raskauden menetys verrattuna yhden-jääneiden abortti. RooliH.pylorihyperemesis raskausaikana on myös arveltu; Shaban etal. raportoitu merkittäviä yhdistyksen välilläH.pyloripositiivisuus ja taajuus oksentelu.

Jotkut kirjoittajat tutkittava mahdollista rooliaH.pylorihengityselinten sairauksia. Siva etal.described positiivinen yhdistyksen välillä ulkustauti,H.pyloriinfektio ja krooninen obstruktiivinen keuhkosairaus. Muiden tekijöiden raportoitu epidemiologisen välilläH.pyloriinfektio ja keuhko syöpä, arvioitu suhteellinen riski vaihtelee 1,24 17.78. Toinen tutkimus on tehty lasten leikkauspotilaiden adenotonsillar hypertrofia oli läsnäH.pylorilähes kaikki näytteet yleisyys VacAs1bm2 kantoja.

Lopuksi tutkimuksessa Dang etal. tartunnan saaneiden potilaiden akuutti idiopaattinen Keski herainen chorioretinopathy osoitti positiivinen vaikutusH.pylorihävittämistä Keski verkkokalvon herkkyys parantamisesta. Moretti etal. kuvattu merkitsevää yhteyttä CagA positiivisuus ja siittiöiden liikkuvuutta, elinvoimaa ja siittiöiden osuus tavallisiin. Koskevat krooninen urtikaria, Yoshimasu etal.described olla merkitystä jaH.pylorihävittämistä kliininen luopuminen iho tauti.

Päätelmät

Viime vuonna useita extragastric taudit on tutkittu mahdollista yhdessäH.pyloritartunnan tai CagA-positiivisten kantojen. Alaryhmä ITP, IDA ja B12-vitamiinin puutos on jo tunnustettu aiheuttanutH.pylori. Toisaalta on olemassa useita mielenkiintoisia tutkimuksia sydän, hepatobiliary, paksusuolen, ja haiman sairaudet, joiden avulla voimme paremmin ymmärtää bakteerien joidenkin sairauksien, jossa tarttuva alkuperä on vain marginaalisesti pidetty rooli.