Helicobacter pylori ja raskaus liittyvät häiriöt

- Mar 20, 2017-

Helicobacter pylori ja raskauteen liittyvät häiriöt


Simona Cardaropoli, Alessandro Rolfo, Tullia Todros


Online Maksetut http://www.wjgnet.com/esps/ bpgoffice@wjgnet.com doi: 10,3748 / wjg.v20.i3.654
Maailman J Gastroenterol 2014 21 tammikuu; 20 (3): 654-664 ISSN 1007-9327 (print) ISSN 2219-2840 (verkkojulkaisu) © 2014 Baishideng Publishing Group Co., Ltd. Kaikki oikeudet pidätetään.


Abstrakti

Helicobacter pylori (H. pylori) -infektio on tutkittu mahasairauksia myös raskauden aikana. Erityisesti tämä gram-negatiivinen bakteeri näyttää liittyvän hyperemesis gravidarum, vakava muoto pahoinvointi ja oksentelu raskauden aikana.

Viime vuosikymmenen aikana, välisiä suhteita helikobakteeri ja useita ylimääräisiä-mahasairauksia voimakkaasti esiin kirjallisuudessa. Korrelaatiota helikobakteeri-infektion ja raskauteen liittyvät häiriöt oli lähinnä raudanpuute anemia, trombosytopenia, sikiön epämuodostumia, keskenmeno, pre-eklampsia ja sikiön kasvun hidastuminen.

Helikobakteeri-infektio voi olla rooli patogeneesissä eri raskauteen liittyviä sairauksia erilaisten mekanismien kautta: ehtyminen hivenaineita (rautaa ja B12-vitamiinin) emon anemia ja sikiön hermostoputken vikoja; paikallisia tai systeemisiä induktio proinflammatoristen sytokiinien vapauttamaan ja oksidatiivista stressiä ruoansulatuskanavan häiriöt ja pre-eklampsia; rajat reaktio erityisiä antiH. pylori vasta-aineita ja antigeenejä lokalisoitu istukkakudos ja endoteelisolujen (preeclampsia, sikiön kasvun hidastuminen, keskenmeno).

Koska helikobakteeri-infektion on todennäköisin hankittu ennen raskautta, uskotaan laajasti, että hormonaaliset ja immunologinen muutoksiin raskausaikana voi aktivoida piilevän H. pylori on negatiivinen vaikutus paitsi äitien terveyttä (ravitsemuksellinen puutos, urut vamma, kuolema), mutta myös sikiöön (riittämätön kasvu, epämuodostuma, kuolema) ja joskus seuraukset voidaan havaita myöhemmin elämässä.

Toinen tärkeä asia ratkaistu tutkijat oli selvittää, onko mahdollista lähettää helikobakteeri-infektion tai äidiltä lapselle ja onko äidin antiH. pylori vasta-aineet voivat estää lapsen tartunnan. Tutkimukset uusia diagnostisia ja terapeuttisia menetelmiä H. pylori ovat yhtä tärkeitä, koska ne ovat erityisen herkkiä aiheita raskauden olosuhteissa.

Se voisi olla mielenkiintoista tutkia mahdollisia korrelaatio helikobakteeri-infektion ja muiden raskauteen liittyvien sairauksien tuntematon etiologia, kuten raskausdiabetes, obstetriset kolestaasi ja spontaani ennenaikaisen synnytyksen. Koska helikobakteeri-infektion on hoidettavissa, esittely sen aiheuttajaa roolia raskauteen liittyviä sairauksia on merkittäviä sosiaalisia ja taloudellisia vaikutuksia.

© 2014 Baishideng Publishing Group Co., Ltd. Kaikki oikeudet pidätetään.

728px-Cure-H.-Pylori-Luonnollisesti-Step-17-Version-2.jpg