Helikobakteeri-infektio että Extragastric häiriöt lapsilla

- Jun 30, 2016-

Helicobacter pylori-infektio ja extragastric häiriöt lapsilla: tärkeä päivitys


Lucia Pacifico, John F Osborn, Valeria Tromba, Sara Romaggioli, Stefano Bascetta, Claudio Chiesa


Tiivistelmä


Helicobacter pylori (H. pylori) on erittäin yleistä, vakava ja krooninen infektio, joka on liittynyt kausaalisesti monipuolinen kirjo extragastric häiriöt kuten raudanpuuteanemia, krooninen idiopaattinen trombosytopeeninen purppura, kasvun hidastuminen ja diabetes.


Käänteinen suhde H. pylori levinneisyys ja lisääntyminen allergiat, kuten raportoitu epidemiologisten tutkimusten mukaan on edistänyt tutkimus selvittää mahdolliset patofysiologista mekanismit.


Vaikka H. pylori hankitaan usein lapsuudessa sekä teollisuus-ja kehitysmaiden, lääkärit eivät ole tuttuja Lastentautien kirjallisuuden alalla. Ymmärtämistä H. pylori taudin taajuuksien lapsuudessa pitäisi johtaa selkeämpi suosituksia testaus ja hoidossa H. pylori-infektion lapsilla, jotka ovat todennäköisesti kehittää kliinisiä jälkiseurauksia.


Kliininen haaste on, onko kaikessa hiljaisuudessa moderni kliinisen käytännön progressiivinen lasku viime vuosikymmeninä H. pylori voi olla muita terveysvaikutuksia.


© 2014 Baishideng Publishing Group Co, Ltd. Kaikki oikeudet pidätetään.


Avainsanat: helikobakteeri; Lapsia. Raudanpuuteanemia; Krooninen idiopaattinen trombosytopeeninen purppura; Kasvun hidastuminen; Astma; Allergia; Diabetes mellitus