Helikobakteeri-infektio että mahalaukun syövän kehittymisen

- Jul 19, 2016-

Helicobacter pylori Infektio ja mahalaukun syövän kehittymisen


TAUSTA

Vaikka monet tutkimukset ovat osoittaneetHelicobacter pylori -infektion ja mahalaukun syövän kehittymisen välisestä monia näkökohtia tässä suhteessa ovat epävarmat.

MENETELMÄT

Opiskelimme takautuvasti 1526 Japanin potilasta, joilla oli pohjukaissuolihaavan, mahahaavan, mahalaukun liikakasvu tai nonulcer dyspepsia aikaan Ilmoittautuminen; 1246 oli H. pylori -infektion ja 280 ei. Keskimääräinen seuranta oli 7,8 vuotta (vaihteluväli 1,0-10.6). Potilaista tehtiin tähystys ja biopsia Ilmoittautuminen ja sitten yhdestä kolme vuotta rekisteröinnin jälkeen. H. pylori -infektion arvioitiin histologisen tutkimuksen serologisen testauksen ja nopean ureaasin testit ja määriteltiin positiivisen tuloksen jollakin näistä testeistä.

TULOKSET

Mahasyövät kehitetty 36 (2,9 prosenttia) tartunnan ja yksikään tartuntaa potilaista. Oli 23 suoliston tyyppi ja 13 diffuusi tyyppisten syöpien. H. pylori -infektio potilailla joilla vakavia mahalaukun surkastuminen, corpus hallitseva gastriitti ja suoliston metaplasia olivat huomattavasti suurempi riski mahalaukun syöpä. Havaitsimme mahasyövät 21 (4,7 prosenttia) nonulcer dyspepsia, 10 (3,4 prosenttia) 297 mahahaavan 5 (2,2 prosenttia) 445 potilaista 229 mahalaukun Hyperplastinen polyypit ja yksikään 275 pohjukaissuolihaavan.

PÄÄTELMÄT

Mahalaukun syöpä kehittyy henkilöt ovat saaneet H. pylori , mutta ei terveille henkilöille. Joilla histologisen havainnot vakavia mahalaukun surkastuminen, corpus hallitseva gastriitti tai suoliston metaplasia on lisääntynyt riski. H. pylori -infektio ja nonulcer dyspepsia, maha tai mahalaukun Hyperplastinen polyypit on myös riski, mutta joilla pohjukaissuolihaavan eivät.