Helikobakteeri-infektio lisää myöhemmin iskeemisen aivohalvauksen riskiä

- May 17, 2016-

Helikobakteeri pylori(HP) on bakteeri, gram-negatiivisia, kierre-muotoinen microaerophilic. HP voi olla elinikäinen bakteeri-infektio, mahalaukun limakalvon, joka on ensisijaisesti hankittu lapsuudessa.


HP infektio (HP-I) on laajalle levinnyt infektio ihmisten, ja sen esiintyvyys korreloi positiivisesti väestö iän myötä. HP-huomasin oli positiivisesti seropositiivisuuden ~50 prosenttia maailman väestöstä ja tulokset ilmoitettu korkeampi numerot HP-I kehittää kuin kehittyneissä maissa. Suuren osuus Aasian väestö, erityisesti Kiinan, Japanin ja Korean väestön tartunnan HP. HP-voi aiheuttaa erilaisia sairauksia kuten mahalaukun syöpä, krooninen gastriitti ja mahahaava. Lisäksi HP on ollut, jotka liittyvät sekä epidemiologisesti ja

pathogenetically sepelvaltimoiden ateroskleroosin, mutta tietoja krooninen HP-suhteesta ja iskeemisen aivohalvauksen (IS) ovat ristiriitaisia. Tahti on johtava kuolinsyy, ja vammaisuuden miehille ja naista eri puolilla maailmaa ja on on yleisin aivohalvauksen. Mahdollisia riskitekijöitä on tehokas tapa ehkäistä on.


Se osoittaa, että krooninen HP-on huomattavasti liittyy lisääntynyt riski on, erityisesti nonembolic on. Anti-HP -hoito voi olla suotuisa vaikutus on ennaltaehkäisy. Lisää ihanteellinen Prospektiivisessa tutkimuksessa, jossa tarkastellaan HP-yhdistys on antibakteerinen ja tulehduskipu hoito, johon voi esittelen lopullinen todiste siitä.