Helicobacter Pylori hoito: "Säännöt" ovat muuttuneet

- Oct 10, 2016-----------------------------------------------------------------------------------

HelikobakteerinHoito: Ja #39; Rulesand #39; Ovat muuttuneet


David A. Johnson, MD


Moi. Olen Dr David Johnson, lääketieteen professori ja johtaja gastroenterology Itä Virginia Medical School Norfolkissa, Virginian osavaltiossa.


Helikobakteerinhoito on muuttunut natural history Peptiset taudin tässä maassa ja ympäri maailmaa. Lisäksi tällaista hoitoa on vaikuttanut muista seurauksistaH-pylori, erityisesti osa limakalvon liittyvä imukudokset (tai MALT) lymfoomien ja tiettyä tautia muihin, jotka hyötyvät sen poistaminen. Mutta hoito on muuttunut.


Vuotta sitten, kunH-pylorihavaittiin, että tavallinen hoito mukana 7 päivän hoito protonipumpun estäjä (PPI) plus Amoksisilliini ja Klaritromysiini potilaille, jotka sietävät sitä. Metronidazole oli korvata amoxicillin potilailla, jotka ovat allergisia penisilliinille. On ollut osa vaihtoehto vismutti-pohjainen hoitojen potilailla, joilla on amoxicillin allergia tai clarithromycin vastus: tetrasykliini, Metronidatsoli, vismutti-yhdistelmä sekä PPI. Tämä on 10 päivän kuuri.


Olemme nähneet, että nämä hoidot tehoa on laskenut. Tämä johti asiantuntijaryhmän pääasiassa KanadanH-pylorija näyttöön perustuva lääketiede kutsumaan 2 vuoden analyysi, joka huipentui loppuarvioinnin Toronto, Canada — näin ollen Toronto Konsensuskokous onHelikobakteerinInfektio aikuisilla.[1,2]Konsensuskokous ta johti useita tärkeitä kotiin viestejä, jotka on muutettava käytännössä ja hoitoonH-pylori.

Korkea lääkeresistenssin

Ensinnäkin tunnistaa, että lääkeresistenssin kuviot ovat muuttuneet viimeisten puolentoista vuosikymmenen aikana.[1]Clarithromycin vastustus, joka oli aluksi melko alhainen, on 1 – 8 prosenttia, on noussut 16 % - 24 %. Metronidazole oli suhteellisen korkea aluksi ja on pysynyt suhteellisen vakaana klo 20-40 %. Tetrasykliini vastarinnan ja Amoksisilliini vastus ovat lähes tuntemattomia alle 1 % tetrasykliini ja 1 % - 3 % Amoxicillin, ja näin he jäävät uskomattoman hyvä huumeita.


Pyrimme aktiivisesti rajoittaa antibioottien, kun ei tarvitse käyttää niitä, meidän on pidettävä yhteydessä ponnistelumme antibiootti altistumisen rajoittamiseksi. Kuten olemme nähneet näitä lääkkeitä käytetään toistuvasti eri sairaudet ja hoidot — virtsatietulehduksia ja keuhkoputkentulehdus-toissijainen kestävyys Klaritromysiini ja metronidatsoli esiintyvyys on noussut dramaattisesti. Vastus on jopa 67 % - 82 % clarithromycin ja 52-77 % metronidatsoli.[1]Näin ollen noiden lääkkeiden tehokkuudesta on laskenut rajusti. Kun olet käyttänyt niitä, olet käyttänyt aika paljon viime keula vapista ja et voi käyttää näitä lääkkeitä uudelleen.

Yksimielisyyttä suositukset

Toronto Konsensuskokous tarkastella näyttöä 2008 ne välttää aikaisemmissa kertomuksissa koska hävittämistä ja vastus malleja. He lopettaa että laajentaa hoito 7 tai 10 päivää 14 päivän on ja pitäisi olla uusi standardi. 7 - 10 päivän hoito hävittämis-hinnat ovat laskeneet noin 50 % 14 päivän hoito joko tarkoitus hoitoon tai protokollaa, hävittämistä hinnat olivat yli 95 prosenttia. Tämän vuoksi hoito kestää 14 päivää on, että uusi sääntö kaikki hoitoH-pylori, riippumatta siitä, mikä rivi hoito käytetään.[1]


Erityisesti alueilla, joissa vastus malleja ovat tiedossa, hoito on perustuttava vastus kuvio. Nyt kliinisessä meidän eivät yleensä Katso vastus malleja ja ei kulttuuri meidänH-pylori. Itse en voi kuvitella yhden aikaa, että on viljellyt vastus malleja 36 vuotta käytännössä. Kunnioitamme kuitenkin varmasti tulokset ilmoitettu tieteellisissä lehdissä vaikka tieteellisissä julkaisuissa ei aina ilmennä kliinisessä käytännössä. Kliinisen sanoa, että tiedämme, potilaiden onH-pylorija me kohtelemme että. Mitä me teemme?

Uusi standardi?

Kuten mainittiin, empiirinen hoito, standard 10 päivän Yhdistelmähoito clarithromycin, Amoksisilliini ja PPI, koskemaan 14 päivää. Mutta alueilla, joilla clarithromycin vastus on suurempi kuin 15 % tai hävittämistä on vähemmän kuin 85 painoprosenttia hoito ei saa käyttää. Jos et tiedä clarithromycin vastus oli omalla alueella, voit yksinkertaisesti sanottuna triple therapy hoito. Tässä tapauksessa neljän hengen hoito tulee uusi standardi. Vismutti neljän terapia kuuluisi PPI plus vismutti subsalicylate (kuten Pepto-Bismol®, Kaopectate®, Select®), Amoksisilliini tai metronidatsolin ja tetrasykliini 14 päivää. Alueilla, joilla alhainen clarithromycin vastus, vaihtoehto olisi PPI-pohjainen Yhdistelmähoito, amoxicillin tai metronidatsolin ja clarithromycin 14 päivää.


Jos ensimmäinen kuuri annetaan potilaalle clarithromycin tai levofloxacin ja ei ollut, nämä lääkkeet pitäisi ei käytetä lainkaan. Näin ollen vastaus epäonnistunut hoito, sinun pitäisi pysyä erossa näiden lääkkeiden, joka pohjimmiltaan laiminlyöminen jotta vismutti-neljän hengen terapia.[1]


Samoin levofloxacin on käytetty potilailla, joiden alkuperäinen Yhdistelmähoito olivat epäonnistuneet. Tällöin Yhdistelmähoito kuuluisi levofloxacin, Amoksisilliini ja PPI 14 päivää. Levofloxacin on melko kestävä malli kuitenkin. Coauthor mukana toimituksellinen[2]Tohtori David Graham kommentoi, että hänen alue Houston, sovelletaan 31 % vastustuskykyä määrää tämän kinoloni analoginen. Tunnista, että FDA on juuri sammuttamaan hälytyksen[3]käyttämällä vaihtoehtoja kinolonit, kun voimme Sinuiitti ja keuhkoputkentulehdus; huumeiden riskejä suuremmat kuin hyödyt, kun on olemassa vaihtoehtoisia hoitoja. Koska by vaihtoehto ajaksiH-pylori, Laittaa levofloxacin tähän luokkaan ja yrittää pysyä erossa siitä.


Yksimielisyys ryhmä käsitteli Probiootit käyttöä.[1]He sanoivat, että Probiootit eivät olleet hyödyllisiä lieventää haittavaikutuksia 14 päivän antibioottihoidon eikä olivat Probiootit apua aktiivisesti parantamaan määräysten poistamista. Probiootit ehdotetaan näinä päivinä paljon näyttöön perustuva syitä ja selvästi tämän työryhmän sanoi, he pitäisi ei saa käyttää adjunctivelyH-pylorihävittämistä.

Käyttö 14 päivän kuuri mutta varo

Lopuksi yksimielisyyteen komitea suosittelee 14 päivän kuuri ja tunnistaa korkea vastus malleja. Mutta varo, vismutti terapia määrättäessä. Standardi pakkauksia tetrasykliini, Metronidatsoli, vismutti yhdistelmä huumeiden on 10 päivää. Suositus nyt on käyttää tämä hoito 14 päivää. Sinun täytyy antaa pakkaus ja puoli. En ole varma, miten säädettävä, että, mutta on haaste 14 päivän kuuri kun huumeiden toimitetaan ennen pakkaus 10.


Vaihtaa vakio vismutti subsalicylate valmisteet, ja määrätä kaksi tablettia, neljä kertaa päivässä plus PPI, tetrasykliini ja metronidatsoli. Jos teet näin, muistuttaa potilasta niiden ulosteet on tumma. Lisäksi, koska nämä ovat Salisylaatit, huolehtia potilaille, jotka saavat samanaikaisesti steroideihin kuulumattomien tulehduskipulääkkeiden tai ne antikoagulaatio. Nämä potilaat saattavat tarvita yhteistyössä hoito suojaa verenvuoto. Vismutti subcitrate pääasiassa tuotteita, olisi vaihtoehtona vismutti subsalicylate.


Ajattele uusia hoitomuotoja, uusia vaihtoehtoja. AjatteleH-pylori14 päivän hoito tauti. Tämä on uusi standardi, ja uskon, että tästä yhteisymmärrykseen on melko vahva. Numerot, joita tarvitaan hoitoon kantoalueella 3-12 useiden eri lähestymistapoja. Tässäkin he löysivät menestyksekkäitä hoitoa jatkettaessa 14 päivää. Ajattele sitä seuraavan kerran olet potilaanH-pylori.


Olen Dr David Johnson. Kiitos kuunteluun.