Kuinka voimme estää H.pylorin

- Aug 06, 2020-

Tällä hetkellä lähes puolet maailman ihmisistä on saanut Helicobacter pylori -tartunnan, mutta jotkut ihmiset eivät tiedä saaneensa Helicobacter pylori -tartunnan. Erityisesti ruuhka-alueilla ja epäavualueilla esiintyy todennäköisemmin Helicobacter pylori -infektiota. Koska Helicobacter pylori on niin laajalle levinnyt, miten se voidaan estää?Yritä jokapäiväisessä elämässä saavuttaa säännöllisen ja määrällisen, helposti sulavan, pehmeän ruoan periaatteet ja välttää mausteista ruokaa. Kehitä hyviä hygieniatottumuksia. Helicobacter pylori on erittäin tarttuva ja se voidaan välittää käsien, epäpuhtaan ruoan, välineet ja syrjinnän kautta.


Jotta vältetään paremmin uudelleeninfektio, yritä säätää ruokavaliota ja ottaa käyttöön aterianjakojärjestelmä sekundaaristen ja tertiääristen infektioiden välttämiseksi.


Helicobacter pylori - infektiota sairastavien potilaiden oksennus ja ulosteet on puhdistettava ajoissa ja desinfioitava mahdollisimman paljon.


Pese kädet usein. Käsissäsi ovat yleisimmät bakteerit. Vanhempien on kehotettava lapsia pesemään kätensä saippualla, jotta Helicobacter pylori ei pääse suuhun käsien kautta.


Suuhygienian huomioiminen ja sairauksien suun kautta pääsyn estäminen ovat tärkeitä toimenpiteitä Helicobacter pylori -infektion, mahataudin ja mahasyövän ehkäisemiseksi. Monet Helicobacter pylori -tartunnan saaneet pikkulapset ja pikkulapset liittyvät suuren väestön suusta suuhun -ruokintaan, joten tämä tapa suusta suuhun -ruokintaan on hävitettävä.


Riippumatta siitä, tarkistetaanko sinut tai perheenjäsenesi Helicobacter pylori säännöllisesti, tee aktiivisesti yhteistyötä hoidon kanssa, jos he ovat positiivisia.